Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2021, 09:33

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Liverpul poklekao na Sent Merisu, Valensija nastavlja da tone

Pogledajte ko vam je 4. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

KASIMPAŠA - FENERBAHČE (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2, kvota 1,88) - 0:3

Deset prvenstvenih utakmica trajala je adaptacija Mamea Tiama u redovima Fenerbahčea, a onda je senegalski napadač nišanske sprave namestio protiv Kasimpaše, kluba iz kojeg je stigao na stadion Šukru Saračoglu i sa dva gola postpisao pobedu (3:0) izabranika Erola Buluta.

Opširnije OVDE.

FORTUNA DIZELDORF – PADERBORN (tip 1, kvota 2,40) – 2:1

Trenutno najbolju formu u celoj Cvajti ima Fortuna Dizeldorf. Zapamtite to i imajte u vidu kada budete pravili sledeći tiket u MOZZART kladionici. Fortuna je večeras dočekala Paderborn i ispostavilo se da je vezala i petu pobedu u drugom po jačini nemačkom takmičenju. Slavila je sa 2:1 (1:0). I tako nastavila da se penje na tabeli.

Opširnije OVDE.

MAKABI P.T – MAKABI T.A (tip 2, kvota 1,60) – 0:1

Branilac titule je potvrdio da je u odličnoj formi. Upisali su fudbaleri Makabija iz Tel Aviva treću vezanu pobedu u prvenstvu i tako nastavili da prate vodeću Makabi Haifu. Bila je ovo borba za drugo mesto, koja je pripala gostima, a susret je očekivano bio tvrd. Gol odluke pao je u 51. minutu, strelac je bio Karzev. Aleksandar Pešić je odigrao čitav meč za goste, ali nije uspeo da dođe do petog gola u sezoni. Ekipa iz Tel Aviva sada kaska osam bodova za liderom, Petah Tikva je iza sa tri manje.

PRECRTANO

SANTA KLARA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,40) - 1:1

Benfika je treći put ove sezone prosula bodove u šampionskoj trci i prvim remijem u sezoni, na gostovanju Santa Klari (1:1) u okviru 12. kola, propustila priliku da održi korak u odnosu na lidera Sporting.

Opširnije OVDE.

SAUTEMPTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,65) - 1:0

Fudbaleri Liverpula doživeli su poraz u 17. kolu Premijer lige, Sautempton je savladao aktuelnog šampiona i sada je šesti na tabeli sa samo četiri boda manje od prvoplasiranih Redsa (1:0). Malo ko je mogao da očekuje ovakav rasplet, posebno jer su Sveci poveli već u drugom minutu.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - KADIZ (tip 1, kvota 2,15) - 1:1

Ponoru u koji pada Valensija ne nazire se kraj. Slepi miševi već dve decenije nisu tim koji konkuriše za evropski tron, međutim igre koje u aktuelnoj sezoni prikazuje tim sa Mestalje aktuelnu generaciju nominuju za najslabiju u novom milenijumu, a muke koje proživljavaju produbio je Kadiz odnevši bod (1:1) sa stadiona na kojem su nekad drhtali čak i najveći evropski klubovi.

Opširnije OVDE.

LAMIJA - ARIS (tip 2, kvota 1,58) – 2:0

Nije vas Aris ispoštovao večeras. Ali, nije bilo ni mučenja, jer je posle 17 minuta igre sve bilo jasno. Lamija je preko Arabulija došla do dva gola i rešila meč u svoju korist. Prvo je bio precizan u 8. minutu, potom i u 17. i to je bio kraj svih nadanja Arisa.

ĐIRONA – SABADELJ (tip 1, kvota 2,10) – 0:0

Nije se ovaj meč završio onako kako ste vi anticipirali. Đironi bi i jedan gol doneo tri boda na ovom meču, ali njega nije bilo. Pucale su prazne puške na ovom susretu. Đirona je tako vezala dva remija na poslednja tri meča, dok je Sabadelj odigrao nerešeno tri puta na poslednje četiri utakmice.

BREŠA – VIČENCA (tip 1, kvota 1,90) – 0:3

Vičenca vam je ovoga puta pokvarila planove. Breša nije uspela da odigra kako je očekivano i primila je tri gola na svom terenu. Dva od toga u prvom poluvremenu. Strelci su bili Da Riva u 35. minutu i Kapeleti u 45. minutu utakmice. Kasnije je početkom drugog poluvremena Da Riva dao još jedan gol i potvrdio trijumf gostiju.

ŽIL VISENTE – BELENENSEŠ (tip 1, kvota 2,35) - 0:0

Dominacija domaćina u Barselosu, ali je Belenenseš izdržao. Posebno je Žil Visente bio bolji u prvih 45 minuta, kada su čak tri puta domaći fudbaleri šutirali u okvir gola rivala, ali je Kritsjuk bio raspoložen na golu ekipe iz Belema. Drugo poluvreme bilo je izjednačeno, Pevci su opet bili konkretniji, ali golovi su izostali.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.