Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 08:16

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Kad Holštajn smaže poverenje u Hamburger

Pogledajte ko vam je 8. juna doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

CARSKO SELO - SLAVIJA SOFIJA (tip 2, kvota 2,15) - 1:3

Slavija je opravdala ulogu favorita na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gostovanju Carskom Selu, a tim iz Sofije je lakše nego što se očekivalo došao do tri boda. Gosti su poveli posle desetak minuta igre kada je Čunčukov pogodio mrežu Carskog Sela, a negde u istom intervalu drugo poluvremena je isti igrač duplirao prednost. Domaći su smanjili u 63. minutu na 1:2 i krenuli na sve ili ništa, ali je Slavija u finišu meča još jednim golom stavila tačku.

AL DŽAIŠ - AL DŽAZIRA (tip 1, kvota 1,15) - 2:0

Dobro ste predosetili ovde keca, taman ste dodali kvotu na tiket i povećali dobitak. Možemo reći da je Al Džaiš uspešno odradio posao jer je u prvom poluvremenu došao do gola, a onda u drugom podigao prednost na 2:0 što znači da niste morali mnogo da se brinete oko toga da li će ovaj par proći ili ne.

TIŠRIN - AL ŠAHEL (tip 1, kvota 1,08) - 1:0

Po kvoti sudeći ovde nije trebalo da imate problema, a na kraju se ispostavilo da je Tišrin odradio posao. Mogao je da bude i ubedljiviji, ali je jedan gol bio presudan. Pao je gol u prvom poluvremenu i do kraja meča nije bilo promene rezultata. Ko je igrao čistog keca odlično je prošao, samo ako niste vezivali 3+...

KLUŽ - MEDIJAŠ (tip 1, kvota 1,70) - 6:1

Sprema se Kluž za nastavak rumunskog šampionata, a ako ćemo suditi po meču protiv Gaz Metana, prvak Rumunije je dostigao radnu temperaturu. Poslednji put ovi timovi sastali su se baš pred prekid sezone, kada je meč završen bez golova. A, danas je Kluž izašao kao bolji sa čak 6:1 (3:0). Više nego ubedljiva pobeda i prolazak sasvim lepe kvote bez po muke.

Opširnije OVDE.

AL ITIHAD - HOTIN (tip 1, kvota 2,25) - 2:1

Nije bilo lako ispratiti, ali Itihad je odradio posao i zaokružio vam jako lepu kvotu. Posle 45 minuta vodio je sa 1:0 i to je nagoveštavalo da će se sve završiti onako kako ste isplanirali. U drugom poluvremenu su oba tima postigla po jedan gol, Hutin se pokazao kao neugodan protivnik, ali ipak dovoljno je Itihad dobro odigrao da sve završi u svoju korist.

PRECRTANO

HAMBURGER - HOLŠTAJN KIL (tip 1, kvota 1,60) - 3:3

Hamburger ne može da odigra normalnu utakmicu otkako se nastavila sezona u Cvajti. Svaki od prethodnih neoliko mečeva velikana sa severa Nemačke je bila prava fudbalska drama. Nekada sa srećnim, nekada sa tužnim krajem. Večeras je bilo ovo drugo. Nije prošlo ni deset minuta igre, a komšije iz Kila su šokirale domaćina. Šok je kratko trajao pošto je Hamburger golovima u 21. i 23. minutu preokrenuo i na poluvreme otišao sa vođstvom. Ipak, Kil je uspeo da izjednači u 60. minutu da bi Pohjanpalo drugim golom na utakmici ipak doveo Hamburger na prag pobede. Ali taj prag domaći fudbaleri nisu umeli da pređu pošto su primili gol u četvrtom minutu nadoknade i ostali su bez dva boda.

BEITAR JERUSALIM - MAKABI TEL AVIV (tip 2, kvota 1,65) - 0:0

Makabi iz Tel Aviva je zabeležio osmi remi u izraleskom šampionatu ove sezone, ali i dalje sigurnim korakom maršira ka odbrani titule. Ekipa Vladimira Ivića je odigrala 0:0 na gostovanju Beitaru koje spada u jedno od najtežih u tamošnjem šampionatu. Pobeda nije bila imperativ jer Makabi ima veliku bodovnu prednost, a zadržan je oreol nepobedivosti od početka sezone.

Opširnije OVDE.

LORI - ŠIRAK (tip 1, kvota 2,45) - 1:1

Lori i Širak su podelili bodove. Bio je domaćin nadomak pobede u ovoj utakmici jer je vodio od 37. minuta posle pogotka Šahinjana, ali je Kone doneo gostima izjednačenje i bod golom u 88. minutu. Lori je tako zabeležio četvrti remi na poslednjih pet utakmica, pa imajte to u vidu kada sledeći put budete stavljali jermensku ligu na tiket.

Opširnije OVDE.

AL KARAMAH - AL ŠURTA (tip 1, kvota 2,10) - 0:1

U prvoj polovini utakmice nije bilo golova, pa ste već tu mogli da naslutite da se ovaj duel neće dobro završiti po vas koji ste zaokružili keca. I to se ispostavilo kao tačno, jer je Šurta u drugom poluvremenu uspela čak i da postigne gol i da dovede goste do trijumfa. Ne da Karamah nije uspeo da slavi, već je na kraju i poražen.

PARNU VAPRUS - PARNU JALGPALI (tip 1, kvota 1,50) - 1:1

Mogli ste već na poluvremenu da naslutite da se ovaj duel neće završiti najbolje po vas. Nije bilo golova, a Parnu Vaprus je imao 45 minuta da popravi stvar. Jeste domaćin postigao gol u drugih 45 minuta, ali je i primio jedan, tako da je na kraju bilo nerešeno 1:1 pa svi koji ste igrali keca niste mogli baš da budete zadovoljni razvojem situacije...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.