Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 09:16

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Ibrin povratak golovima, HSV došao u dve igre

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima i tipovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli u ponedeljak.

ZAOKRUŽENO

KALJARI - MILAN (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 0:2

Zlatan se posle skoro dva meseca prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << put našao u startnoj postavi Milana u Seriji A i doneo mu pobedu na gostovanju Kaljariju kojom su Rosoneri zadržali prvo mesto i prednost od tri boda u odnosu na Inter.

Opširnije OVDE

ARSENAL - NJUKASL (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 3:0

Nastavlja se uspon tima iz Severnog Londona na tabeli, 10. mesto je daleko ispod renomea kluba, ali setimo se samo da se pre mesec dana pričalo i o opstanku u eliti. Njukasl je nastavio da tone, četvrti vezani poraz u svim takmičenjima.

Opširnije OVDE

SPAL - REĐANA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:0

Jedini današnji meč Serije B i pobeda domaćina bio je izbor velikog broja igrača u MOZZARTU. I tim iz Ferare se pobrinuo da prođe. Dva gola, jedan krajem prvog, a drugi krajem drugog poluvremena bili su dovoljni za to.

HSV - OSNABRIK (tip 1, kvota 1,59) - rezultat 5:0

Deluje na osnovu izdanja ove zime da je HSV stvarno progirao. Da ima resurse kojim mu garantuju da će završiti na jednoj od prve dve pozicije. Osnova takvom razmišljaju je raspucani Simon Terode, strelac sedam golova u pet uzastopnih rundi

Opširnije OVDE

HSV - OSNABRIK (tip 3+, kvota 1,55) - rezultat 5:0

Patili su navijači nekadašnjeg evropskog i sedmostrukog nemačkog prvaka, godinama su im fudbaleri jeli džigericu, međutim, u poslednjih mesec i kusur ih vesele. Posle „petarde“ u završnom susretu 16. kola Cvajte baciće ih u euforiju, jer su se vratili na prvo mesto tabele.

Opširnije OVDE

PORTIMONENSE - BELENESES (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan gol Brazilca Denera na asistenciju sunarodnika Vilijana u 17. minutu susreta u Portimau. Ishod duela koji bi mogao mnogo da znači na kraju tekuće sezone Primerie pošto se očekuje da ova dva kluba budu jedni od glavnih kandidata za ispadanje.

PRECRTANO

ESTORIL - KOVILJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:0

Prazne puške ove večeri na obali Atlantskog okeana, u biseru portugalskog turizma, mondenskom Estorilu. Domaćin, lider drugoligaškog karavana nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena i pobedom poveća već solidnu prednost nad nad najbližim rivalima u vrhu tabele.

RUANDA - UGANDA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:0

Zanimljivo, ali dosta kladilaca je danas očigledno, i po kvoti i po krajnjem rezultatu rizikovalo na ovom tipu. Meč kvalifikacija za Kup afričkih nacija u Duali je završen bez pogodaka.

PSV II - NAC (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Drugi tim PSV-a uspeo je da se odupre favorizovanom rivali iz Brede. Šta više, domaćin je vodio golom Kjelea od 17. do 52. minuta kada je Van Hojdonk postavio konačan rezultat.

ASTRA - UNIVERZITATEA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Jedan od četiri današnja nerešena rezultata koja su skupo koštala veliki broj igrača u MOZZARTU. Dosta njih je odabralo baš ovaj tip i rumunske Lige 1. Kvota sama kaže da je tu bilo malo više rizika. Sveukupno, po tome kako su prošli najigraniji tipovi, bio je ovo solidan dan za "sportske prognostičare".

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.