Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 07:28

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Bilo je nekoliko dobrih ulova

Pogledajte ko vam je doneo novac 25. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ST. CENTAR - CIBONA (tip VIŠE 156,5, kvota 1,85) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 93:87

Košarkaši Studentskog centra u Podgorici su savladali Cibonu u okviru 5. kola ABA lige i tako stigli do trećeg trijumfa u prvenstvenoj trci. Zanimljivo, crnogorski predstavik sve tri pobede ostvario je nad klubovima iz Hrvatske.

Opširnije OVDE

BEŠIKTAŠ - GALATASARAJ (tip 3+, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Nije ovaj derbi došao u pravi čas za crno-bele. Izgubili su četiri od poslednjih pet utakmica, ali uspeo je Sergin Jalčin da sredi glave svojih izabranika, da ih dobro motiviše, i to je rezultiralo novom pobedom nad velikim rivalom.

Opširnije OVDE

BEŠIKTAŠ - GALATASARAJ (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:1

Preokret, drama, tenzije, promašen penal... Možda je eventualno nedostajao neki crveni karton pa da istanbulski derbi bude u svom punom sjaju. Kako bilo, uzbuđenja nisu izostala i prelazna ocena ne može da izostane

Opširnije OVDE

ŽIL VISENTE - BRAGA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:1

Jedan od najijgranijih tipova dana u MOZARTU Braga je ljudski ispoštovala. Nije išlo timu iz Kamenoloma, ali se iz Barselosa kući ipak vraća sa celim plenom zahvaljujući pogotku Vitora Oliveire koji je pao već u četvrtom minutu susreta 9. kola Primeire.

OKSER - BASTIJA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Jedan pogodak je bio dovoljan za veliku radost domaćina i njegovih navijača, ali i mnogih kladilaca u Mozzartu koji su se odlučili za ovaj tip. Strelac u 34. minutu ovog duela francuske Lige 2 bio je Birama Ture, vezista iz Malija.

KLUŽ - SEPSI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Vodeći tim rumunske Lige 1, i sada se već može reći očigledni budući šampiona, bez većih problema ispratio je sa svog stadiona, već čuvenog "Dr Konstantin Raduleskua", goste praznih ruku.

PRECRTANO

BOHEMIJANS D. - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:2

Mnogo vas je pokušalo ovaj tip, ali ipak nije prošao. Voterford se iz Dablina prilično neočekivano vraća sa celim plenom posle preokreta u drugom poluvremenu.

LOK. MOSKVA - SOČI (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 2:1

Gisdol je proslavio prvu pobedu u prvenstvu od dolaska na mesto trenera Lokomotive. Iako je Nemac doveden da „popravi“ igru u odnosu na Nikolićev defanzivni fudbal, Lokomotiva je večeras odigrala baš kao da joj je srpski trener crtao taktiku. Železničari su bili oprezni, uzdržani, nisu se mnogo zaletali ka golu Sočija.

Opširnije OVDE

BOAVISTA - BELENENSES (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 0:0

Nakon što je sezonu otvorio sa tri uzastopna poraza, Belenenses se trgnuo i u narednih šest rundi osvojio pet bodova. Poslednji na gostovanju Boavisti u poslednjem meču 9. kola. Dominirao je domaćin u gotovo svim statističkim parametrima, uputio čak 15 udaraca ka golu rivala, od kojih trećinu u okvir - za razliku od Belenensesa koji okvir nije pogodio nijednom - ali do gola nije uspeo da dođe, pa je upisao šesti uzastopni meč bez trijumfa.

HETAFE - SELTA (tip 1&0-3, kvota 3,50) - rezultat 0:3

Kada smo predložili ovaj tip, rekli smo da je rizičan, jer Hetafe je ove sezone baš slab., zapravo najslabiji u celoj Primeri. To je ove večeri na Alfonso Perezu dokazala Selta strpavši mu tri laka komada.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.