Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 09:00

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Fjorentina i Utreht sve pokvarili

Pogledajte ko vam je 2. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

PSŽ - ANŽE (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,13)rezultat 6:1

Sezona je otvorena mimo svih očekivanja, ali Pari sen Žermen posle dva minimalna poraza sve više liči na ekipu od koje se očekuje da ponovo hara Evropom i Ligom 1. Večeras je klub iz francuske prestonice konačno izgledao moćno, oslobodivši čitav spektar oružja iz vlastitog arsenala na bespomoćnom Anžeu koji će biti zadovoljan i utešnim golom.

OPŠIRNIJE OVDE

ABERDIN - SENT MIREN (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 2:1

Veliki preokret domaćina i tužna sudbina Sent Mirena koji je šesti put zaredom morao da čestita protivniku na trijumfu. Sveci su poveli u 54. minutu, ali su Redsi zahvaljujći pogotku Votkinsa u 71. odnosno Fergusona u nadoknadi vremena, proslavili šestu ovosezonsku pobedu.

ŠAMROK - SLAJGO (tip 1, kvota 1,30)rezultat 4:0

Gosti nisu imali nikakve šanse protiv izrazitog favorita i jedinog neporaženog tima prvenstva. Bez obzira na to što je Slajgo ekipa koja je nadomak evrozone, protiv u isto vreme najboljeg napada i najbolje odbrane prvenstva se nije moglo. Šamrok je treći put u nizu slavio sa minimum četiri lopte u mreži rivala.

ANTVERPEN – MEHELEN (tip 1, kvota 1,97) – rezultat 4:1

Domaćin je rešio pitanje pobednika u prvih 45. minuta, jer posle tri gola koja su spakovana gostima u tom periodu, nije bilo povratka. Mehelen nastavlja da beleži neuspehe – ako nastavi u ovom ritmu, a on podrazumeva pet poraza u poslednjih šest duela, smeši mu se teška sezona i borba za opstanak.

KOVENTRI – BORNMUT (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 1:3

Nije da se drugačiji ishod očekivao. Jednostavno, razlika između Koventrija kao povratnika u Čempionšipa i Bornmuta tek pridošlog iz Premijer lige je očigledna. Zato je konačnih 3:1 u korist Trešnjica sasvim logičan rasplet.

OPŠIRNIJE OVDE

HIBERNIJAN – HAMILTON (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:2

Goleada na Ister roudu prijala je svima koji su verovali Hibernijanu. Domaćin je imao prednost do 75. minuta kada je zaostatak gostiju smanjio Kalahan. Autogol u 84. naterao je ekipu Džeka Rosa na strepnju, ali vremena da Hamilton izjednači nije bilo dovoljno.

UNION BERLIN – MAJNC (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 4:0

Demonstracija sile Union Berlina koji je u Kući starog šumara perfektnim izadnjem zaslužio prvi ovosezonski trijumf protiv Majnca čijim se problemima ne nazire kraj. Domaćin je do poluvremena stekao minimalnu prednost, a pražnjenje šaržera trajalo je od 49. do 64. minuta. U odbrani gostiju ponovo je duvalo sa svih strana, pa nakon svega tri kola već imaju 11 primljenih golova.

OPŠIRNIJE OVDE.

PRECRTANO

FJORENTINA - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,73) – rezultat 1:2

Prošla su tri prvenstvena kola, a Fiorentina ima svega tri boda, pa deluje da klub sa Artemio Francija ni ove sezone nećemo gledati u borbi za visok plasman. Oscilacije koje su bile prisutne čitave prošle sezone ponavljaju se i na početku ove. Viola je napadala tokom čitave utakmice sa Sampdorijom, ali je sebi dozvolila da primi dva naivna gola i ostane kratkih rukava - 1:2 (0:1).

OPŠIRNIJE OVDE.

UTREHT - HERENVEN (tip 1, kvota 1,77) – rezultat 1:1

Deseti put zaredom Utreht i Herenven odigrali su takmičarski meč u kojem su obe ekipe postigle bar po gol. Ovakav scenario nije bio po ukusu kladilaca, naročito kada se zna da je domaćin bio tim koji je nadigrao rivala u gotovo svim statističkim kolonama.

DROGEDA – ATLON (tip 1, kvota 1,20) rezultat 0:2

Atlon je u 13. kolu bio mina za ultrafavorizovanu Drogedu. Neozbiljan pristup utakmici, potcenjivanje rivala od kojeg nije bila poražena više od šest, ili nešto treće, ekipa Drogede morala je da se pomiri sa prekidom serije nepobedivosti i trećim porazom u sezoni.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.