Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 12:10

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Italijani najviše uprskali

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - UNION BERLIN (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,35) - rezultat 4:2

Pet Ajntrahtu, četiri Leverkuzenu, četiri Union Berlinu. Kad joj krene i kad se raspuca kao večeras, Borusija je u stanju da zamaskira sve probleme u defanzivi koji je muče već godinama. Delovalo je u jednom momentu tokom susreta sa Berlincima da će Milioneri lišiti drame svoje pristalice, imali su sigurnih 3:0, da bi posle penala u uvodnim minutima drugog dela i jednog dobrog kornera u finišu Union opasno zapretio. Ali snage za izjednačenje nije imao.

Opširnije OVDE.

PSŽ - LION (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Muke Tantalove imao je Pari Sen Žermen u derbiju protiv Liona. Gubio, patio, promašivao, iz sumnjivog penala izjednačio, a onda u sudijskoj nadoknadi došao do sva tri boda i zadržao maksimalan učinak posle šest kola. Gosti mogu da budu ponosni na svoju partiju, bili su ravnopravan rival, opasno pretili iz kontre, međutim na kraju pognutih glava napuštaju teren. Reći će neko - nezasluženo.

Opširnije OVDE.

VEST HEM - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:2

Derbi gornjeg doma tabele Premijer lige bio je viđen da se završi nerešenim ishodom, ali tako nije mislio i Džesi Lingard. Dobio je upotrebljivu loptu od Nemanje Matića koji je ponovo susret počeo sa klupe baš kao i Lingard, koji se potom u kaznenom prostoru odlično snašao pored pasivnog Kurta Zume, raspalio i - pogodio! Vest Hem je dobio šansu da u četvrtom minutu nadoknade stigne do remija koji je apsolutno zaslužio. Iako klupska legenda i miljenik navijača, Mark Nobl je pucao loše, njegovu nameru David De Hea pročitao je lako i sačuvao pobedu Đavolima.

Opširnije OVDE.

PORTO - MOREIRENSE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:0

Porto je opasna, iskusna ekipa. Zna da kažnjava greške i propuste. A to je Moreirense naučio na teži način jer je na Dragau razbijen. Mora se reći da su gosti kumovali takvom razvoju situacije lošim rešenjima.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,97) - rezultat 1:2

Sve do 86. minuta delovalo je da će Valensija pod stručnom palicom Hozea Bordalasa overiti titulu „hit prvenstva“. A, onda je Real Madrid pokazao veličinu. Njega nije dovoljno ubiti jednom, već sto puta da bi umro. Kralj je to. A preživeo je i ovaj napad. Za dva minuta Real je dao dva gola i na taj način je ućutkao Mestalju. Prvo je Karim Benzema proigrao Vinisijusa, zatim je bilo obrnuto i tri boda idu u Madrid.

Opširnije OVDE.

ESTORIL - SPORTING (tip 2, kvota 1,77) - rezultat 0:1

Mučio se Sporting, ali je uspeo da izađe iiz krize. Posle dva remija u ligi i debakla u Ligi šampiona u sudaru sa Ajaksom, uspeo je da slavi kao gost protiv Estorila. Gol odluke pao je u 67. minutu, a strelac je bio Pedro Poro. Španac je precizno izveo jedanaesterac, koji je prethodno skrivio Leite. Bio je Sporting večeras bolji, ali od aktuelnog šampiona se očekuje mnogo više.

PRECRTANO

LACIO - KALJARI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:2

Nedeljno popodne nije bilo lako ni za Lacio. Rimski tim je morao da čupa bod protiv Kaljarija. U prvoj postavi Sarijevog Lacija našao se i SMS, a reprezentativac Srbije upisao je asistenciju pred kraj prvog poluvremena. Kasnije je Kaljari iznanadio Sarijevu ekipu i preko Žoaa Pedra i Keite Baldea uspeo da preokrene, a situaciju je po domaćina spasio Kataldi u finišu.

Opširnije OVDE.

VERONA - ROMA (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Prvi poraz Murinjove Rome. I to u kakvoj utakmici. Sevalo je i grmelo na Bentegodiju, a Verona je skine skalp Vučici tako što je slavila sa 3:2 iako je gubila sa 0:1 na poluvremenu. Lud tok imao je meč u Gradu ljubavi. Roma je vodila na poluvremenu posle prelepog gola Lorenca Pelegrinija koji je petom pogodio u 36. minutu, a onda je u nastavku usledio pravi haos. Prštali su golovi na sve strane.

Opširnije OVDE.

VOLFSBURG - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 1:1

Nema više timova sa maksimalnim učinkom u Nemačkoj. Volfzburg nije opravdao ulogu favorita u utakmici sa Ajntrahtom iz Frankfurta. Ajntrahtu je ovo četvrti remi u nizu. Četa Olivera Glaznera ne igra kako ume i može, daleko je to od partija pod Adijem Hiterom, međutim određeni napredak postoji. I to je činjenica.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - MILAN (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Veliki derbi četvrtog kola Serije A završen je bez pobednika. Iako se utakmica igrala na Alijanc stadionu u Torinu, na kraju fudbaleri Milana mogu da budu čak i nezadovoljniji što nisu uzeli sve! Da je samo malo bio pribraniji Pjer Kalulu i iskoristio "livadu" koja mu se otvorila posle kontre u 86. minutu, Rosoneri bi kući otputovali sa zlata vrednom pobedom, a Juventus bi završio na pretposlednjem mestu na tabeli.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.