Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 06:13

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Zvezda ispoštovala!

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LUDOGOREC - C. ZVEZDA (tip 0-2, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,70) - rezultat 0:1

Kako vreme odmiče od februara 2020. i njegovog debija na klupi crveno-belih, ujedno i u trenerskim vodama, Dejan Stanković sve više nagoveštava visoke domete u novoj karijeri. Videli smo to i večeras protiv Ludogoreca.

Opširnije OVDE

PARTIZAN - FLORA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Rešio je Partizan da napadne prvo mesto u grupnoj fazi Lige konferencija. Svim silama, da ništa ne prepusti slučaju. U nekim drugim vremenima bi se možda mučio sa autsajderima, međutim, protivnike u prve dve runde Grupe B razoružao je skoro bez problema.

Opširnije OVDE

VEST HEM - RAPID (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Savladan je Rapid sa 2:0 iako su Čekićari zaslužili i ubedljiviji trijumf. Rajs i Douson su pogađali okvir gola u prvom poluvremenu. Sjajna lopta Jarmolenka i idealan prijem i asistencija Antonija su omogućili Rajsu da pogodi prazan gol u 29. minutu. U nadoknadi vremena je Benrama potvrdio pobedu.

LACIO - LOK. MOSKVA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Na krilima pobede u gradskom derbiju, Lacio je pružio još jednu sjajnu partiju i lako savladao moskovsku Lokomotivu, a mogao je da pobedi i većim rezultatom.

LION - BRONDBI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Francuzi su kao plitak potok pregazili goste sa severa Starog kontinenta. I to nakon 0:0 u prvih 45. minuta. U nastavku susreta golove su redom davali Toko Ekambi u 64. i 71. i Auar u 86. minutu.

PRECRTANO

LUDOGOREC - C. ZVEZDA (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 0:1

Crvena zvezda petu godinu uzastopno igra grupnu fazu nekog od dva najkvalitetnija UEFA takmičenja, a drugi put uzastopno na putu je da se bez drame prošeta kroz prvi deo Lige Evrope.

Opširnije OVDE

PARTIZAN - FLORA (tip 1&3+, kvota 1,62) - rezultat 2:0

Trijumf je potpisao Lazar Marković, preuzevši od Rikarda Gomeša ulogu nemilosrdnog egzekutora. Ako je Afrikanac vukao Parni valjak u većem delu sezone, kapiten je preuzeo odgovornost na premijeri grupne faze pred Grobarima. Dao je dva gola, mogao još jedan.

Opširnije OVDE

MARSELJ - GALATASARAJ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:0

Dosta je golova palo širom Evrope ove večeri, a ovo je jedini u Ligi Evrope koji je završen, a da se nisu tresle mreže. Očekivala se pobeda domaćina na velelepnom Velodromu, ali...

NAPOLI - SPARTAK M. (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:3

Četa Lučana Spaletija je perfektna u Italiji (6/6), ali u Ligi Evrope očito ističe kandidaturu za ranu eliminaciju. Posle spasa u zadnji čas u Lesteru (od 0:2 do 2:2 u sudijskoj nadoknadi), večeras sa stadiona San Paolo sva tri boda u Moskvu nosi Spartak.

LEGIJA - LESTER (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Lester je možda imao nešto više od igre, kontrolisao posed i imao više udaraca ka golu, međutim domaćin se junački branio i na kraju odbranio minimalnih 1:0.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.