Rezon Brđana: Nama kup, Zvezdi titula

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezon "Brđana": "Nama kup, Zvezdi titula"

U taboru Čukaričkog Kup vide kao poslednju šansu za izlazak u Evropu, zbog čega žele da eliminišu Zvezdu kojoj su poželeli da osvoji titulu.

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Dragan Šarac ocenio je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem polufinala Kupa Srbije, ali je dodao da će njegov tim pružiti maksimum i pokušati da se plasira u finale.

"Zvezda je favorit u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovom polufinalu Kupa. Oni su od samog starta prvenstva prvi i niko nije uspeo da ih svrgne. Očekujemo teška dva meča, a posebno sutra ovde na Brdu. Pokusaćemo da ne primimo, a da damo što više golova. Ulazimo s velikom željom da se nadigravsmo i plasiramo u finale", rekao je Šarac novinarima u Beogradu.

Čukarički će sutra na Banovom brdu od 16.30 dočekati Crvenu zvezdu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Posle poraza od Radnika vratili smo se na pobednički niz, kao i Zvezda posle poraza u derbiju. Oba tima su napravili dobru uvertiru. Daćemo naš maksimum da se plasiramo u Evropu kroz ovaj Kup", kazao je Šarac.

On je dodao da će u konkurenciji za sutrašnju utakmicu biti svi osim Marka Docića koji i dalje ima "problema sa primicačem".

Defanzivac Čukaričkog Đorđe Đurić poželeo je da njegova ekipa osvoji Kup Srbije, a da Zvezda osvoji titulu u Superligi.

"Pokušaćemo kroz Kup da izadjemo u Evropu, što je bio nas cilj od samog početka. Mi moramo da budemo koncentrisani, da ispunimo sve što trener zahteva od nas. Lada tako igramo, nijedna ekipa ne može da nas pobedi. Nadam se ds ćemo izaći kao pobesnici. Želeo bih da mi osvojimo Kup, a Zvezda prvenstvo", rekao je Đurić.

Ulaznice za prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije između Čukaričkog i Zvezda prodaju se na blagajnama stadiona na Banovom brdu po ceni od 400 dinara. Blagajne su danas otvorene od 12 do 16 časova i sutra od podneva do početka utakmice.

Revanš meč igraće se 10. maja na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog poželeo Zvezdi titulu pred njihov duel u polufinalu Kupa!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017

Fudbaleri Čukaričkog u prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde ulaze sa velikom željom da se nadigrava!..Ovo su novinarima poručili pomoćni trener Dragan Šarac i štoper Đorđe Đurić, koji ulogu favorita prepuštaju lideru na tabeli...- Polufinale igramo sa prvom ekipom na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Šarac: Zvezda favorit, cilj da ne primimo gol

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2017

Pomoćni trener Čukarickog Dragan Šarac izjavio je danas da je Crvena zvezda favorit u dvomeču polufinala Kupa Srbije, ali da će ekipa učiniti sve da se nadigrava sa rivalom i izbori plasman u finale...- Polufinale igramo sa prvom ekipom na tabeli i sigurno da je Zvezda favorit. Očekuju nas dva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.