Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 17:21

Rezervisti Energetika iz dvojke u keca, BATE rutinski

Šahtjor iz Soligorska ubedljiv kod kuće protiv Slavije

Dok čekamo nastavak onih najkvalitetnijih takmičenja, prvenstveno Bundeslige u čijim utakmicama ćemo moći da uživamo već od subote, društvo nam prave klubovi iz Belorusije.

Iako nepopularna, beloruska liga rezervista pokazala se kao vrlo zanimljiva i efikasna. Na jučerašnjoj utakmici rezervnih timova Žodina i Gorodeje viđeno je čak 13 golova, a ni danas nije manjkalo pogodaka – na svakoj od utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mreže su se tresle tri ili više puta.

Posebno efikasno je bilo u duelu između Šahtjora iz Soligorska i Slavije Mozir, gde je domaćin posle sjajne predstave u drugom poluvremenu stigao do ubedljivog trijumfa od 4:1 (1:0).

Uzbudljivo je bilo u sudaru Energetika i Bresta. Rezervni tim aktuelnog šampiona elitnog beloruskog takmičenja na odmor je otišao sa minimalnom prednošću, ali je po povratku na teren domaćin stigao do izjednačenja. Na isteku sat vremena igre Energetik je ostao sa igračem manje, međutim, ni to ga nije pokolebalo da režira potpuni preokret u finišu meča za konačnih 2:1 (0:1).

U sudaru dva tima iz donjeg dela tabele, rezervisti BATE-a bili su ubedljivi kod kuće protiv Slucka – 3:0 (1:0). Domaćin je poveo početkom meča, da bi u finišu sa penala, zbog kojeg je Sluck ostao sa igračem manje, duplirao prednost. U nastavku je BATE imao dosta lakši zadatak da sačuva vođstvo koje je čak i povećao golom u nadoknadi meča.

BELORUSIJA – LIGA REZERVI

Četvrtak

Torpedo Žodino II – Gorodeja II 9:4 (7:0)

Petak

BATE Borisov II - Sluck 3:0 (2:0)

Energetik BGU II - Dinamo Brest II 2:1 (0:1)

Šahtjor Soligorsk II - Slavija Mozir II 4:1 (1:0)

Subota

12.00: (1,30) Dinamo Minsk II (5,20) Isloč Minsk II (7,50)

13.00: (1,75) Belšina II (4,00) Vitebsk II (3,60)

13.00: (1,75) Ruh Brest II (4,00) Smoleviči II (3,60)

Odloženo

Minsk II – Neman Grodno II

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.