Revolucija - Englezi skraćuju prelazni rok!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revolucija - Englezi skraćuju prelazni rok!

Odluka koja će sigurno promeniti evropski fudbal

Klubovi iz Premijer lige razmatraju revolucionarni predlog da se uvedu nova transfer pravila, a jedno od njih biće i ukidanje prelaznog roka ovakvog kakav je sada.

Prema informaciji Skaj Sporta, već su počele konsultacije među klubovima elitnog ranga engleskog fudbala kako bi se promenio dedlajn prelaznog roka, koji je po pravilu do sada važio do 31. avgusta u ponoć, skoro tri nedelje posle početka sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Većina vodećih klubova su itekako zainteresovani da podrže predlog o ranijem zatvaranju transfer pijace, a glasanje o uvođenjuu pravila biće održano u septembru na sastanku borda Premijer lige.

Minimum 14 klubova od ukupno 20 premijerligaša mora da glasa za novi prelog da bi on bio usvojen, a jedina dilema trenutno je da li će premijerligaši biti slabiji ukoliko se pijaca zatvori tri nedelje ranije, srdinom avgusta.

Takođe, klubovi iz ostatka Evrope i top liga, poput Španije, Italije i Nemačke, mogli bi da nastave da dovode fudbalere iz Engleske u skladu sa pravilima i datumima određenim od strane sopstvenih takmičarskih organa.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englezi su avangarda, menjaju pravila prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2017, 08:51

Najpametnija stvar na svetu! Sigurno da bi i druge lige mogle da učine isto...Kako bi se izbegle transfer sage, pritisci krajem avgusta, kupovina igrača u poslednji čas, ali i prodaja pred ucenom fudbalera, Englezi su rešili da stave tačku na prelazni rok kakav poznajemo...Naime, predlog o kome...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.