Retklif razgovarao sa čelnicima Junajteda, čeka se naredni potez VIDEO

Izvor: B92, 17.Mar.2023, 22:30

Retklif razgovarao sa čelnicima Junajteda, čeka se naredni potez VIDEO

Ser Džim Retklif je tokom dana imao sastanak sa čelnicima Mančester junajteda.

Vlasnik kompanije Ineos je jedan od glavnih kandidata da postane vlasnik kluba sa Old Traforda, uz šeika Jasima bin Hamada Al Tanija iz Katara.

Retklif, koji važi za najbogatijeg Britanca, posetio je stadion, muzej i trening centar, a samo dan ranije to je uradila i delegacija investitora iz Katara, čija poseta je trajala punih deset sati.

Retklif, koji je takođe i vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nice, te jedan od investitor tima Mercedesa u Formuli 1, dočekan je od strane direktora Ričarda Arnolda.

Ostrvski mediji prenose da su razgovori tekli u dobrom tonu.

Razlika između ponuđača iz Katara i Retklifa je u tome što su prvi zainteresovani sa sto odsto kupovine akcije, dok Retklif želi paket porodice Glejzer od 69 odsto.

Takođe, Retklif se tokom dana sastao i sa menadžerom Junajteda, Erikom ten Hagom.

Inače, vlasnici JUnajteda, porodica Glejzet sa sada ne želi da proda klub za manje od šest milijardi evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.