Rešeno: Lakazet napušta Lion

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešeno: Lakazet napušta Lion

"Ideja je da napredujem u daljoj karijeri i kao fudbaler, ali i kao ličnost", najavljuje rastanak napadač Lavova

Aleksandre Lakazet bacio je žišku engleskim premijerligašima izjavom da je spreman da napusti Lion narednog leta.

Francuski reprezentativac, koji je nedavno potpisao novi četvorogodišnji ugovor na Parku Olimpik Liona privukao je pažnju brojnih klubova širom Evrope. Arsenalova ponuda od 34.800.000 evra glatko je odbijena prošlog leta od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predsednika Žana Mišela Ole, a u prvi čovek Lavova je u avgustu odbio i 45.000.000 tešku ponudu Vest Hema za Lakazeta.

Pretpostavlja se da je francuski klub procenio Lakazeta na 46.400.000 evra i otvoren je da sasluša sve ponude klubova koji su spremni da isplate ovu sumu. U januaru Lakazet je rekao u intervjuu Dejli Telegrafu da je Premijer liga „vrlo atraktivna“ nagoveštavajući mogućnost transfera.

„Mislim da je pravi momenat za transfer. Sledeće leto će biti vreme kada ću promeniti sredinu i otkriti nešto novo u životu. Naravno, ideja je da napredujem u daljoj karijeri i kao fudbaler, ali i kao ličnost. Nastaviću da treniram naporno uz nadu da će idealna ponuda stići narednog leta“, poručio je Lakazet u izjavi za Kanal+.

Nakon što je prošle godine postigao 21 gol u francuskoj Ligi 1, napadač Liona je ove sezone 18 puta pogađao mreže rivala i doveo klub do četvrtog mesta u francuskom šampionatu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.