Rešenje pronađeno, Inter sprema trampu?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje pronađeno, Inter sprema trampu?

Hoće li Konte biti zadovoljan?

Antonio Konte je nezadovoljan timom koji ima na raspolaganju, smatra da mu je za najviše ciljeve potrebno još igrača, pa uprava kluba na sve načine pokušava da zadovolji svog šefa struke.

Jasno je da će biti aktivni u januaru, prema poslednjim informacijama propala je mogućnost da dobiju pojačanja iz Barselone, više o tome OVDE.

Napad bi ipak mogao da bude osvežen, kako prenose italijanski mediji "Neroazuri" spremaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trampu sa Đenovom.

"Grifoni" su katastrofalno počeli sezonu, a jedina svetla tačka u ekipi je mladi Kristijan Kuame, koji je postigao pet golova na 11 nastupa za tim sa "Luiđi Ferarisa" u Seriji A ove sezone.

Inter ga prati već neko vreme, a kako stoje stvari spremni sa da uključe i jednog svog fudbalera u ponudu.

To će po svemu sudeći biti Mateo Politano, koji na 12 nastupa ove sezone nema ni gol, ni asistenciju.

"Neroazuri" su volji da Kuamea dovedu na pozajmicu sa pravom ili obavezom otkupa, pa se nadaju da bi uključivanje Politana u transfer moglo da ubedi upravu Đenove da posluje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.