Rešenje na vidiku, Bobi će igrati za Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje na vidiku, Bobi će igrati za Srbiju!

Izgleda da je problem rešen i da će selektor Aleksandar Đorđević moći da računa na Bobana Marjanovića u kvalifikacijama za odlazak na Olimpijske igre.

Tu informaciju potvrdio je prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas, koji je u izjavi za ''Blic'' otkrio da je pronađen način da se obezbedi obavezno osiguranje za Marjanovića tokom kvalifikacionog turnira u Beogradu.

Podsetimo, kvalifikacioni turnir počinje 4. jula, baš u vreme kada bi San Antonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogao da ponudi novi ugovor našem reprezentativcu. Ta situacija bi mogla da dovede do svojevrsnog ''vakuuma'' po pitanju Marjanovićevog osiguranja u tom periodu, ali Đilas uverava da što se toga tiče, neće biti problema.

''Pričali smo sa njegovim menadžerom za Evropu da se dođe do rešenja. Našli smo način da osiguramo Marjanovića, i on bi mogao da bude prvi igrač koji bi na takav način bio osiguran, a da igra za reprezentaciju.

Mislim da smo na dobrom putu i da postoje šanse da se sve to završi na pozitivan način. Selektor je pričao sa njim i on je spreman da igra'',
objašnjava Đilas.

On je podsetio i da su čak petorica francuskih košarkaša u sličnoj situaciji, a da je samo Batum voljan da igra u kvalifikacijama.

S tim u vezi, Đilas primećuje da je iz godine u godinu sve više problema u odnosima sa NBA ligom.

''Oni Evropu tretiraju samo kao izvor igrača'', izjavio je Đilas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Suspenzija van snage, igra se u Beogradu

Izvor: Mondo, 30.Maj.2016

Predsednik KSS osim potvrde da će se kvalifikacioni turnir za Rio igrati u Kombank areni, saopštio i da će biti plaćeno osiguranje za Bobana Marjanovića pa selektor može da računa na njega..Foto: MONDO/ Stefan Stojanović..Dragan Đilas izjavio je da je izuzetno važno što su razrešene sve dileme...

Nastavak na Mondo...

KSS plaća da Bobi igra!

Izvor: Mondo, 30.Maj.2016

Prvi čovek srpske košarke Dragan Đilas otkrio je plan Saveza da dovede NBA centra na kvalifikacioni turnir za Rio...Foto: MN Press..Komplikovana situacija sa istekom aktuelnog NBA ugovora i eventualnim potpisom novog preti da i ovog leta zakomplikuje situaciju Bobana Marjanovića u vezi sa dolaskom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.