Rešena prevara veka, ukrao je Laciju dva miliona, evo kako se završilo!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešena prevara veka, ukrao je Laciju dva miliona, evo kako se završilo!

Sećate se verovatno ovog slučaja...

Sećate se verovatno situacije u kojoj je Lacio ostao bez dva miliona evra, kada su bili žrtva hakerske prevare.

Naime, neko je registrovao račun u istoj banci kao Fejenord, poslao mail, predstavio se kao direktor holandskog kluba i prevario naivčine iz Lacija.

Oni su usplatili poslednju tranšu od 2 miliona evra na račun prevaranta, u pitanju je bila isplata transfera De Fraja sadašnjeg igrača Intera.

Kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je otkriveo da Fejenord nije primio isplatu, pa je krenula opsežna potraga.

Ovih dana je konačno dala rezultat, francuski haker koji živi u Švajcarskoj je osmislio čitavu prevaru, odgovaraće zbog krađe i lažnog predstavljanja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dolijao prevarant koji je namagarčio Lacio

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2019

Prevarant koji je ukrao 2.000.000 evra novca koji je Lacio dugovao Fajenordu na ime obeštećenja za defanzivca Stefana de Fraja nalazi se pod istragom. Podsetimo, rimski klub je prošle godine bio žrtva prevare u kojoj je neimenovana osoba poslala e-mail sa grbom holandskog kluba i tražila da joj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.