Rešena Pogbina sudbina!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 09:05

Rešena Pogbina sudbina!

Izgleda da smo dobili kraj sage koja je trajala više od godinu dana. Junajtedu ostalo da uradi još jednu stvar...

Izgleda da će se na kraju završiti možda i neočekivano, jer svi su ga videli u nekom drugom dresu.

Šta se promenilo?

Pol Pogba je signalizirao Junajtedu da je spreman da pregovara o novom ugovoru, iako je u jednom trenutku izgledalo da će otići. On ima ugovor do sledećeg leta, ali "Đavoli" mogu jednostrano da ga produže do 2022. što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će i učiniti.

No, sada je sve drugačije. Pogba se vratio na teren, ohrabren je rezultatima kluba, mnogo je profitirao od dolaska Bruna Fernandeša, sada igra slobodnije, niko ne može da ga prepozna.

Ovo je, nadaju se navijači, pravi Pogba, onaj iz francuske reprezentacije i pre 2016. kada se iz Juventusa vratio u klub.

Juče se pojavila informacija da Zidan nije odustao, međutim, Perez sigurno neće platiti 100 miliona za vezistu, a neće ni Juventus, iako se  pričalo o razmenama, oni nemaju novca za Pogbinu platu i taj transfer je nerealan.

Neki kažu da je odsustvo opcija u pitanju, ali bi Pogba mogao da nastavi da igra za klub i bez produžetka ugovora, na kraju on je i najplaćeniji sa 15 miliona evra godišnje, u Madridu ili Torinu to ni u snu ne može da dobije.

Radi se navodno o drugom, sada Pogba smatra da ovaj Junajted ima budućnost, klub ga je uverio za razliku od prošlih godina da može da dovodi vrhunske igrače i da ima ambiciju da se bori za trofeje,

Solskjer je potvrdio da je ponuda na stolu, MekTominaj i Matić su produžili ugovore, svi se nadaju da će Pogba krenuti njihovim stopama, a gotovo je izvesno da će vezni red kompletirati Džek Griliš koji će biti pod paskom Junajtedovim skauta, kada "Đavoli" večeras budu igrali protiv Aston Vile.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.