Reprezentativci Srbije se umalo potukli

Izvor: TV Arena Sport, 16.Nov.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativci Srbije se umalo potukli

Atmosfera u fudbalskoj reprezentaciji Srbije je katastrofalna, pa je malo nedostajalo da dođe do tuče između Aleksandra Mitrovića i Nenada Tomovića.

Sve je kulminiralo porazom od Češke sa 4:1 u Ostravi, gde je došlo do čarki unutar tima. Oni su se dugo prepirali u poluvremenu i malo je nedostajalo da dođe do tuče, koju su sprečili Branislav Ivanović i selektor Radovan Čurčić.

Razlog spora bila je krivica kod prvog gola, a negativan naboj rezultirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i penalom koji je u nastavku skrivio Tomović za uvećanje vođstva Čeha na 2:0.

Da je došlo do potpunog raspada sistema svedočile su i reči Nemanje Matića, direktor reprezentacije Savo Milošević najavio je ostavke, a sve je izvesnije da će selektor dobiti naslednika.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.