Reprezentativac Kanade potpisao za Vojvodinu -  ima i hrvatski pasoš! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Kanade potpisao za Vojvodinu - ima i hrvatski pasoš! (VIDEO)

Reč je o krilnom vezisti Stefanu Cebari

Proces podmlađivanja i renoviranja tima u Vojvodini, posle bolnog ispadanja iz Evrope, traje! Prvom timu novosadskog superligaša priključeni su Radovan Veselinović (18), štoper iz omladinske škole, i Stefan Cebara (26), krilni napadač, reprezentativac Kanade, koji je posle probe potpisao dvogodišnji ugovor sa Lalama.

„Veselinović se istakao igrama u omladinskom pogonu i njegov prelazak u profesionalni je potvrda da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u klubu vodi računa o našoj deci“, poručio je trener Vanić za Novosti.

Stefan Cebara je nepoznat igrač ovdašnjoj javnosti. Reč je o krilnom igraču koji je, bar prema dostupnim podacima sa interneta, imao epizodu u mlađim kategorijama Rada. Kasnije je igrao za mađarski Zalaegeršek, Celje i slovačke Zlatne Moravce. Imao je i epizodu u Litvaniji.

Za A selekciju Kanade odigrao je pet mečeva, a poseduje i hrvatski pasoš.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.