Reprezentativac Argentine može da ostane bez zlatne medalje iz Katara

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 19:33

Reprezentativac Argentine može da ostane bez zlatne medalje iz Katara

Skupo će ga koštati razvod izgleda.

Argentinski fudbaler, Ezekijel Palasios, razvodi se od supruge Džesike Frijas i nije mu lako. Ona je istakla kako će prodati mnoge Palasiosove vredne stvari među kojima se nalazi i medalja sa Mundijala u Kataru, ako on ne plati njenu hipoteku za stan u kom živi.

- Ezekijel mi je rekao da neće da plati ono što duguje, jer nije znao da li će moći da zadrži stan ili ne. Tražim samo da potpiše razvod i da mi da ono što mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dužan za stvari koje smo zajedno radili - rekla je ona, pa dodala:

- Prodaću sve na aukciji da platim imovinu ako budem morala. Imam neke majice koje mi je Ezekijel dao i ima još nekih veoma vrednih stvari kao što je medalja njegovog pobednika Svetskog kupa. Prodala bih najvažnije stvari koje ima kao fudbaler da izmirim dug jer mi treba krov nad glavom. Pokušavam da radim, ali sam bila sa njim pet godina.

La expareja de Exequiel Palacios volvió a referirse a la medalla de Qatar 2022 que amenazó con rematar https://t.co/qoR3308HGh pic.twitter.com/1tecrNqynK

— Diario Río Negro (@rionegrocomar) March 1, 2024

Džesika je pokazala da ozbiljno namerava da sve proda, jer je već unovčila dres Argentine koji je Ezekijel potpisao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.