Reprezentacija PLS izgubila od Italijana

Izvor: Beta, 25.Okt.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija PLS izgubila od Italijana

BEOGRAD, 25. oktobra 2011. (Beta) - Selekcija fudbalera Prve lige Srbije izgubila je u utorak u Beogradu od igrača iz druge italijanske lige (Serije B) sa 1:0.

Jedini gol postigao je fudbaler Napolija koji igra na pozajmici u Krotoneu, Rafaele Majelo u 51. minutu. Meč je odigran na stadionu Obilića, a prisustvovalo je oko 300 ljudi.

Dve selekcije već su igrale jedan meč ove godine, kada je Italija u Sasuolu u martu pobedila sa 2:..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reprezentacija PLS izgubila od Italijana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2011

Selekcija fudbalera Prve lige Srbije izgubila je u Beogradu od igrača iz druge italijanske lige (Serije B) sa 1:0...Jedini gol postigao je fudbaler Napolija koji igra na pozajmici u Krotoneu, Rafaele Majelo u 51. minutu. Meč je odigran na stadionu Obilića, a prisustvovalo je oko 300..ljudi...Dve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Serija B bolja od Prve lige Srbije

Izvor: Sportal.rs, 25.Okt.2011

Selekcija fudbalera Prve lige Srbije izgubila je u Beogradu od igrača iz druge italijanske lige (Serije B) sa 1:0. Jedini gol postigao je fudbaler Napolija koji igra na pozajmici u Krotoneu, Rafaele Majelo u 51.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.