Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2021, 01:08

Rentistas od davljenika do zlatne sredine za dve nedelje (VIDEO)

Tim Martina Varina slavio na gostovanju Seritu - 1:0

Rentistas nastavlja da raste. Pre samo petnaestak dana četa mladog, 29-godišnjeg stručnjaka Martina Varina bila je pretposlednja na tabeli i ovom momku pretio je otkaz, a onda se sve okrenulo za 180 stepeni. Pobeda u gostima protiv Vilja Espanjole, iznenađujući remi sa lderom Nasionalom i večeras novi minimalac protiv Serita - 1:0.

Imao je Rentistas samo četiri boda nakon šest rundi. Sada je na 11 i šepuri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u sredini urugvajske Aperture.

Da sve bude još veličanstvenije za goste treću pobedu u sezoni ostvarili su bez svoje prve zvezde Honatana Uretaviskaje, nekadašnjeg igrača Benfike i Deportivo La Korunje. Iskusnog ofanzivnog vezistu muči koleno, tako da je čitav meč presedeo na klupi. Njegovi golovi i te kako nedostaju Rentistasu. Debitantski ove sezone još se čeka...

Nije bilo Uretaviskaje noćas, ali zato se na pravom mestu u 22. minutu našao Barsija Fernandez i jedinim pogotkom na utakmici odneo ceo plen ispred nosa Seritu.

Važno je pomenuti da su domaći od finiša prvog poluvremena igrali s igračem manje pošto je drugi žuti karton zaradio Maksi Kalzada.

URUGVAJ 1 – APERTURA, 9. KOLO

Subota

Vilja Espanjola – Montevideo Siti 2:3 (1:2)

River Plejt – Boston River 1:1 (0:1)

Sero Largo – Feniks 1:2 (0:1)

Nedelja

Maldonado – Sud Ameriak 1:3 (0:2)

Nacional – Penjarol 2:0 (0:0)

Ponedeljak

Progreso – Plaza Kolonija 1:2 (0:2)

Serito - Rentistas 0:1 (0:1)

Utorak

20.00: (2,05) Liverpul Montevideo (3,35) Vonderers (3,40)

***Kvote su podložne promenama





Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.