Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2021, 13:02

Ren ostao bez trenera koji ga je odveo u Ligu šampiona i doneo mu prvi trofej posle 48 godina

U fudbalu juče ne postoji

Žilijen Stefan više nije trener Rena. Mladi stručnjak koji je crveno-crne odveo u Ligu šampiona i doneo im prvi trofej posle 48 godina podneo je ostavku posle razočaravajućih rezultata u 2021. godini.

Uprava je prihvatila, jer ekipa je u 10 mečeva u ovoj kalendarskoj godini ostvarila samo jednu pobedu, pa je sada ugrožen i njen nastup u Ligi Evrope. A u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjih devet kola u Ligi 1 osvojila je samo sedam bodova. Doduše, samo su na tri boda zaostatka za petoplasiranim Mecom, ali Stefan je procenio da on nije taj koji bi mogao da podigne ekipu.

Iako ju je baš on prošle sezone doveo do trećeg mesta u Ligi 1, kao i do pehara francuskog Kupa aprila 2019.

Međutim, u fudbalu juče ne postoji, pa je posle poraza od Nice (1:2)40-godišnji stručnjak otišao posle devet godina u klubu, ako računamo i druga zaduženja. Šef stručnog štaba je bio od decembra 2018.

Nije tražio nikakvu nadoknadu za prerani odlazak. Samo je hteo da ekipi krene.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

EVERTON RUTINSKI: Borba za mesto u Ligi šampiona se nastavlja!

Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2021

Minimalna pobeda Evertona protiv Sautemptona u tvrdoj utakmici 26. kola Premijer lige.  Posle pobede protiv gradskog rivala Liverpula, ekipa Karla Anćelotija je uspela da upiše još jednu pobedu i sada je na samo tri boda od mesta koje ga vodi u Ligu šampiona. Pritom, poznate ‘karamele’ imaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.