Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 00:30

Remzi se vraća kući!

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 15.07.2023.

23:30

Izvor: Sportske.net


Aron Remzi je prošao sve medicinske preglede i potpisao je ugovor sa svojim Kardifom. 
Nekada zvezda Arsenala, a do >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << skora član Nice, imao je ugovor sa francuskim klubom, ali je došlo do raskida saradnje, pa nije bilo prepreka za Kardif da dovede iskusnog 32-godišnjeg fudbalera sredine terena. 
„Konačno sam se vratio. Uvek sam mislio o tome, a sada je bilo idealno vreme“, rekao je Remzi. 
„Moj cilj je da vratim klub u vrh, odnosno u Premijer ligu“, rekao je on. 
Inače, ovaj velški reprezentativac i kapiten je prošao sve kategorije Kardifa pre nego što je 2008. godine stigao u Arsenal, a igrao je i 2011. godine na pozajmici kada se oporavljao posle preloma noge. 
Odbio je veliki broj ponuda, bilo je i kontakata sa premijerligaškim timovima, ali je on želeo samo u Kardif, pa ćemo ga naredne sezone gledati u Čempionšipu. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.