Remzi o odlasku: Mislio sam da imamo dogovor o ostanku

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remzi o odlasku: Mislio sam da imamo dogovor o ostanku

Vezista Arsenala Aron Remzi kaže da je klub doneo odluku da ne produži ugovor sa njim i da će sa Emirejtsa otići na leto.

Velšanin na kraju sezone postaje slobodan igrač i posle 11 godina će napustiti Tobdžije.

"To je odluka kluba. Sve je bilo dobro, mislio sam da smo imamo dogovor o produžetku saradnje, ali to više nije slučaj. Takve stvari se događaju u fudbalu i moram da nastavim da pružam najbolje partije što mogu", izjavio je Remzi. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Sjajni fudbaler ima mogućnost da i na zimu ode uz određeno obeštećenje ili da potpiše predugovor sa stranim klubom, ali to se neće dogoditi.

"Ostajem do kraja, naravno. Daću sve od sebe da ove sezone napravimo nešto posebno", zaključio je 27-godišnji igrač.

Reprezentativac Velsa za Arsenal igra od 2008. godine, kad je stigao iz Kardifa za 4.8 miliona funti.

U međuvremenu, odigrao je 340 mečeva, postigao 60 golova i isto toliko puta bio asistent. Najznačajniji su golovi u finalima FA kupa 2014. i 2017. godine, kojima je Arsenalu doneo dva trofeja.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.