Izvor: Blic, 04.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi nas spustio na zemlju

Remi sa Letonijom za mladu reprezentaciju Srbije predstavlja neuspeh u rangu poraza naših seniora u Kazahstanu. Svi u reprezentaciji smo bili ubeđeni da ćemo pobediti Letonce, koji u ovoj generaciji ne predstavljaju nikakvu silu. Ovaj remi nas je spustio na zemlju.

Prvo poluvreme odigrali smo nedopustivo loše, u drugom delu smo bili nešto bolji, stvorili smo nekoliko dobrih prilika, a na kraju nam je nedostajalo i sreće da stignemo do pobede.

Nije ipak ništa strašno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što u Novom Sadu nismo uspeli da uzmemo više od boda. Kvalifikacije su duge i ostalo je dosta da se igra. Sedam utakmica je pred nama, međutim, partiju koju smo pružili protiv Letonije ne bismo smeli da ponovimo jer su Belorusija i Mađarska mnogo kvalitetnije reprezentacije.

Naša generacija jeste igrala u polufinalu Evropskog prvenstva pre dve godine u Severnoj Irskoj, ali iz te ekipe u sadašnjoj mladoj reprezentaciji smo samo Smiljanić, Pavlović, Veselinović i ja. U principu, ovo je novi tim i treba nam vremena da se uigramo. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama pokazati koliko vredimo i da ćemo Letoncima vratiti dug na njihovom terenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.