Remi koji boli Fener: Snajder za kraj sačuvao genijalnu asistenciju za spas Galate (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi koji boli Fener: Snajder za kraj sačuvao genijalnu asistenciju za spas Galate (VIDEO)

Fenerbahče bio bolji rival, dominirao, ali je na kraju surovo kažnjen

Tresao se Šukru Saračoglu, ali na kraju Fenerbahčeu i njegovim navijačima ostaje knedla u grlu, dok Galata odlazi pevajući sa bodom. Fenerbahče je bio na pragu pobede u velikom derbiju, zaslužio ju je, ali je na kraju surovo kažnjen - 1:1. Rezultat koji najviše odgovara trećem istanbulskom velikanu Bešiktašu.

Fener je dominirao u većem delu meča, trener Pereira je krenuo u utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Van Persijem u špicu i Nanijem i Markovićem po krilima. Upravo je Lazar Marković bio najbolji igrač Fenerbahčea danas, na ogromne muke je stavljao rivale, ali nije imao sreće da dobru partiju kruniše golom ili asistencijom.

Galatasaraj je u prvom poluvremenu imao samo jedan šut! Dakle, ne u okvir gola već uošte jedan udarac. Fener je dominaciju krunisao u 43. minutu kada je Dijego naleteo na odbijenu loptu i zakucao je u mrežu. Ipak, čini se da je golu prethodila ofsajd pozicija u kojoj je bio Van Persi.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.