Remi Zvezde sa korejskim Geongnamom

Izvor: B92, 07.Feb.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Zvezde sa korejskim Geongnamom



Fudbaleri Crvene zvezde igrali su nerešeno, bez golova, u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru sa ekipom Geongnama. Trener 'crveno-belih' Aleksandar Janković izveo je na teren četrnaestoricu igrača, a fudbaler iz Gane Ado, koji se nalazi na probi, igrao je poslednjih deset minuta. Fudbaleri Crvene zvezde u petak imaju novu proveru, protivnik je rumunski drugoligaš Arđeš.

U duelu Crvena zvezda – Geongnam viđen je slab fudbal, uz čak devet žutih i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crveni karton. Rašković je isključen pet minuta pre kraja.

Ovo je prva utakmica u kojoj su igrači dobili priliku da igraju svih 90 minuta, i najznačajniji utisak iz ovog meča je da ulazimo u ritam. Naš protivnik je ovu tipučnu pripremnu utakmicu shvatio kao takmičarsku i zato je i bilo nervoze, što je normalno kada se ’juri’ forma," rekao je posle utakmice Aleksandar Janković.

Za Crvenu zvezdu igarli su Ranđelović, Basta, Tutorić, Gaj, Anđelković, Milovanović, Kastiljo, Milijaš, Koroman (od 80. Ado), Rašković (od 87. Burzanović) i Jestrović (od 81. Malinić).

U utakmici za Arđešom Janković će ukazati priliku fudbalerima koji nisu dobili šansu protiv Geongnama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.