Remi Verdera, poraz Šalkea

Izvor: B92, 25.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Verdera, poraz Šalkea



U poslednje dve utakmice 23. kola nemačke Bundeslige Šalke je poražen na svom terenu od Leverkuzena 1:0, a Menhengladbah i Verder su odigrali nerešeno 2:2.

Šalke je propustio priliku da pobegne drugoplasiranom Štutgartu sedam bodova. Ekipa Mirka Slonke nije uspela da realizuje brojne prilike koje je imala, pa je kažnjena i to samo pet minuta pre kraja meča kada je strelac za goste iz Leverkzena bio Kisling. Do kraja je nervozni Linkoln uspeo da zaradi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i crveni karton. Bajer je osmi na tabeli i ima 32 boda.

Mnogo zanimljivije bilo je na meču između Menhengladbaha i Verdera. Gosti iz Bremena koji se nalaze u jako lošoj formi poveli su u 10. minutu a strelac je bio Kamerunac Pjer Vom. Domaćin se vraća nakon samo sedam minuta kada se u listu strelaca upisuje Delura.

Taj rezultat ostao je na snazi sve do samog finiša meča, kada je viđena velika drama. Prvo je Vranješ u 84. minutu ponovo u vođstvo doveo goste iz Bremena, par minuta nakon tog Verder postiže i treći gol, ali je zbog ofsajda poništen. Na kraju, u poslednjim sekundama zaustavnog vremena, konačan, i najrealniji rezultat postavlja Nando Rafael koji je bio najsnalažljiviji u gužvi nakon prekida sa desne strane. Menhengladbah ostaje poslednji na tabeli, dok je Verder treći sa 43 boda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.