Remi Partizana i Mačve u zavejanoj Humskoj

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Partizana i Mačve u zavejanoj Humskoj

Fudbaleri Partizana i Mačve odigrali su bez golova na terenu pod snegom stadiona u Humskoj u prvom meču 21. kola Superlige Srbije.
Na stadionu Partizana odigrana je veoma čudna utakmica, pre svega zbog uslova, jer je sve vreme padao sneg, pa je po snežnom pokrivaču bilo teško igrati.

Partizan je napadao, a Mačva se branila čitav meč, ali promene rezultata nije bilo.
Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje, pošto je Urošević pred kraj prvog poluvremena zaradio dva brza žuta kartona.
Uprkos tome, Partizan je uspeo da stvori nekoliko šansi, uglavnom je u centru pažnje bio Pantić, koji je u jednoj situaciji pogodio prečku, pretio iz igre i iz slobodnih udaraca, ali je nedostajalo završnice.
Partizan je upisao svoj osmi remi i nakon 21 odigrane utakmice nalazi se na trećem mestu sa 44 osvojena boda, tri manje od drugoplasiranog Radničkog, a 12 od lidera tabele Crvene zvezde, koji svoje mečeve igraju sutra.
Mačva zauzima deseto mesto na tabeli sa 22 boda, tri manje od Radnika, a tri više od Voždovca, uz jedan odigran meč više.
U srpskom šampionatu sledi zimska pauza, pa se naredno kolo igra sredinom februara.
Raspored utakmica 21. kola:
Petak: Partizan – Mačva 0:0.
Subota: Mladost Lučani – Rad (13), Radnik – Bačka (13), Spartak Subotica – Voždovac (13), Zemun – Dinamo Vranje (13), Čukarički – Crvena zvezda (15), Vojvodina – Proleter (15).
Nedelja: Napredak – Radnički Niš (19).
Tabela: Crvena zvezda 56 bodova, Radnički 47, Partizan 44, Čukarički 39, Napredak 33, Mladost 32, Proleter 27, Vojvodina 27, Radnik 25, Mačva 22, Voždovac 19, Bačka 18, Spartak 16, Zemun 15, Rad 15, Dinamo 7.
Ovako je protekao meč:
20.01 – Kraj meča, konačan rezultat je 0:0.
19.47 – Pantić je solidno šutirao iz prekida, ali lopta od živog zida odlazi malo iznad gola.
19.27 – U dva navrata preti Partizan u nastavku preko Pantića, ali nema promene rezultata.
19.11 – Nastavljen je meč...
18.50 – Završeno je prvo poluvreme, nakon 45 minuta nema postignutih golova.
18.48 – Partizan od 45. minuta meč nastavlja sa igračem manje, pošto je Slobodan Urošević zaradio drugi žuti karton.
18.41 – Ponovo je Partizan mogao do gola, centrirao je Pantić s leve strane, lopta je išla ka golu, ali su delimično golman i prečka taj šut poslali preko gola.
18.24 – Veliku šansu imao je Partizan u 22. minutu, koju propušta Urošević. Pantić je poslao odličnu loptu ka svom levom beku, koji u šesnaestercu protivnika uspeva da je primi, ali i potom sa pet metara šutira preko gola.
18.22 – Meč je u 19. minutu nakratko prekinut, kako bi se očistile linije na terenu. Za sada bez opasnosti pred oba gola, igrači teško kontrolišu loptu.
18.04 – Počeo je meč...
17.58 – Glavni sudija meča, uz konsultaciju sa delegatom i predstavnicima dva kluba, doneo je odluku da će se meč odigrati.

17.28 – Teren stadiona Partizana trenutno je prekriven snegom, pa postoji mogućnost da se meč odloži. Radnici trenutno čiste sneg sa terena, a glavni sudija meča, uz konsultaciju sa klubovima i delegatom, doneće odluku neposedno pre početka meča.
17.25 – Poznati su sastavi obe ekipe:
Partizan: Kljajić, Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić, Nikolić, Rikardo.
Mačva: Puletić, Pejović, Šušnjar, Tošić, Marić, Ivić, Jeftić, Marković, Milosavljević, Babić, Gemović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utakmica u Humskoj pod velikim znakom pitanja, problem je pravi zimski! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018

Zimska idila, rekli bi mnogi. Ne i navijači Partizana koji su u strahu...Prva utakmica 21. kola Superlige Srbije između Partizana i Mačve zakazana je za danas od 18 sati, ali veliki problem će predstavljati obline snežne padavine u Beogradu...Stadion u Humskoj je prekriven snegom i pravo je pitanje...

Nastavak na Sportske.net...

Odlaže se meč na Banovom brdu?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 12:24

Velika neizvesnost i oko utakmice Čukaričkog i Crvene zvezde...U Pravilniku Fudbalskog saveza Srbije jasno stoji da se u slučaju nepredviđenih okolnosti kao što su vremenske nepogode utakmica odlaže, a takav će slučaj po svemu sudeći biti danas na Banovom brdu...Velike snežne padavine prave...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.