Remi Monaka i Marseja, gol Le Taleka za bod Monpeljea

Izvor: B92, 14.Jan.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Monaka i Marseja, gol Le Taleka za bod Monpeljea

Fudbaleri Monaka i Marseja remizirali su 1:1 u meču 20. kola francuske Lige 1, a istim rezultatom je završen meč Monpeljea i Dižona.

Marsej je poveo golom Lopesa u 13. minutu, da bi Juri Tilemans poravnao rezultat pogotkom u 38. minutu meča.

Marsej je na Velodromu mogao i do pobede, ali je gol Tovana poništen zbog prekršaja nad golmanom u 72. minutu, posle pregledanja VAR snimka.

Plavi su i u finišu mogli do pobede da je udarac glavom Tovana bio precizniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Monpelje i Dižon su takođe remizirali, a jedini gol za Monpelje je delo nekadašnjeg igrača Zvezde Damijana Le Taleka u 61. minutu.

Le Talek je bio na drugoj stativi posle centaršuta Delora i glavom je sproveo loptu u mrežu. Dižon je prethodno poveo u 54. minutu pogotkom Saida.

U ostalim mečevima, Strazbur je bio bolji od Tuluza sa 2:1 zahvaljujući golovima Ažorka i Sisoka, dok je Ren porazio Nant pogotkom Da Silve sa 1:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.