Izvor: RTS, 12.Feb.2022, 19:10

Remi Intera i Napolija, Lacio ubedljiv protiv Bolonje

U derbiju 25. kola italijanske Serije A ekipe Intera i Napolija odigrale su meč bez pobednika (1:1). Fudbaleri Lacija pobedili su Bolonju rezultatom 3:0.
Prvi gol u duelu dve najbolje plasirane ekipe, već u sedmom minutu, postigao je Napoli. Strelac je bio Lorenco Insinje, iz jedanaesterca.

Domaća ekipa imala je do kraja prvog dela nekoliko prilika da uveća prednost, ali promene rezultata nije bilo.
Međutim, kada je ta promena konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došla, išla je u korist Intera. Edin Džeko je postigao gol u 47. minutu.
Napoli je nakon toga imao ponovo nekoliko prilika da vrati prednost (tačnije, Eljif Elmas je imao sjajnu priliku), ali je rezultat ostao nepromenjen.
Domaća ekipa u Rimu stigla je do prvog gola u 13. minutu. Ćiro Imobile je bio precizan iz penala.

Ovo je njegov 19. gol u sezoni, čime je ponovo prestigao Dušana Vlahovića.
Novi gol Lacio je postigao u 53. minutu, kada je pogodio Zakanji. Isti igrač je deset minuta kasnije postavio konačan rezultat.
Sergej Milinković Savić odigrao je 82. minuta.
Tabela:
Inter 54
Napoli 53
Milan 52
Juventus 45
Atalanta 43
Lacio 42
Roma 39
Fiorentina 36
Verona 33
Torino 32
Empoli 30
Sasuolo 29
Bolonja 28
Udineze 27
Specija 26
Sampdorija 23
Kaljari 20
Venecija 18
Đenoa 14
Salernitana 11

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ROSONERI SE RADUJU: U derbiju kola Inter i Napoli odigrali nerešeno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022

Nastavlja se trka za Skudeto i sve je zanimljivija...Šampion Italije Inter remizirao je sa Napolijem na strani 1:1 u derbiju 25. kola Serije A...Posle poraza od Milana u prošlom kolu (2:1), Neroazuri su igrali sa još jednim velikim rivalom za Skudeto...Duel na stadionu Dijego Armando Maradona nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.