Remi Intera i Napolija, Juve ostaje lider

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Intera i Napolija, Juve ostaje lider

Derbi na 'Meaci' završen bez pobednika i bez golova.

Ishodom derbija najzadovoljniji je Juventus.

'Stara dama' će ostati lider sa bodom više od Napolitanaca uz utakmicu manje zbog odloženog meča sa Atalantom.

Kandreva je imao najbolju priliku u prvom poluvremenu, njegov udarac iz 37. minuta je prohujao pored gola, a samo što je počelo drugo Milan Škrinar je bio najviši u skoku posle prekida i bio za malo neprecizan. To je otprilike bilo sve od Intera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što se tiče ofanzive, Spaletijev tim je mnogo više pažnje posvetio odbrani svog gola i uspeo u toj misiji.

Gosti su dominirali u polju tokom većeg dela utakmice, imali duplo veći posed lopte, uputili mnogo više udaraca ka golu rivala, ali Handanović je samo jednom bio ozbiljno ugrožen, i to sredinom drugog poluvremena kada je Lorenco Insinje napravio sebi poziciju za šut, ali je tukao preko gola.

Završilo se 0:0, a iako je ostalo još dosta do kraja sezone, čini se da 'Partenopei' gube dah u trci sa Juventusom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener Napolija novinarki: Lijepa si, pa neću psovati

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2018, 15:34

Jasno je da je Maurisio Sari bio nervozan nakon remija sa Interom, ali za njegovu izjavu na konferenciji za medije ništa nije dovoljno dobro opravdanje...Napoli je u derbiju kola u nedjelju protiv Intera odigrao meč bez golova, a nakon nove pobjede Juventus sada ima bod više i utakmicu manje od rivala...Jedna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.