Remi Bilbaa i Espanjola

Izvor: B92, 09.Mar.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Bilbaa i Espanjola

Fudbaleri Atletik Bilbaa odigrali su nerešen meč rezultatom 1:1 u prvom meču 27. kola španske LaLige.

Gosti su rano došli do vođstva preko Fakunda Fereire, koji je nakon sjajne akcije Espanjola zatresao mrežu golmana Ererina, koji je bio najslabije ocenjen fudbaler Bilbaa.

Bilbao je ipak bio bolji protivnik tokom čitavog susreta, čak su imali 72% poseda lopte u prvih 45 minuta, ali nikako nisu mogli do pogotka. Imali su čak pet šuteva iz kaznenog prostora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ništa od toga nije bilo dovoljno precizno da se dođe do izjednačenja.

Baskijci su do svog pogotka došli tek pred sam kraj susreta, kada je nekadašnji fudbaler madridskog Atletika, Raul Garsija, glavom savladao nekadašnjeg golmana Milana i Real Madrida, Diega Lopesa, a on se u šesnaestercu našao na pravom mestu nakon centaršuta koji je uputio Ibai Gomes.

Ovom podelom bodova, Atletik Bilbao i Espanjol ostaju na istom broju bodova i na deobi desete pozicije u šampionatu Španije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.