Izvor: Blic, 20.Apr.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Barselone, Atletiko se "kocka" sa Ligom šampiona

Barselona je remijem u gradskom derbiju protiv Espanjola učinila veliku uslugu najvećem rivalu Real Madridu u nameri da odbrani titulu šampiona Španije.



Najveći katalonski klub sada ima osam bodova manje i meč više u odnosu na Madriđane i za osvajanje titule bilo bi im potrebno više od jednog čuda.

Ipak, večeras je svoje navijače najviše iznervirao Atletiko iz Madrida koji je sa ubedljivih 3:1 poražen od Betisa na svom Vinsente Kalderonu i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dao priliku Rasingu iz Santandera da preuzme četvrto mesto na tabeli Primere.

U meču koji su osim tri gola obeležila i tri crvena kartona Saragosa je savladala Rekreativo. Domaćini su do ubedljive pobede došli iako su isključeni Selades (84. min) i Ajala (89. min), dok je ekipa iz Uelve igrala bez ‚Rubena od 42. minuta.

Rezultati i strelci:

Atletiko M – Betis 1:3

(Aguero 26 - Huande 14, Ksisko 49, Kapi 66)

Barselona – Espanjol 0:0

Saragosa – Rekreativo 3:0

(Garsija 2, Oliveira 20, 77)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.