Izvor: RTS, 03.Okt.2020, 18:50

Remi Atletika i Viljareala

Fudbaleri Atletiko Madrida i Viljareala odigrali su nerešeno bez golova u drugoj utakmici četvrtog kola La Lige. Posle podele bodova Viljareal je zadržao vodeću poziciju na tabeli a Atletiko Madrid je na desetom mestu.
Meč Atletiko Madrida i Viljareala protekao je bez mnogo uzbuđelja i šansi jer je viđeno tek nekoliko šuteva ka oba gola.

Delovalo je kao da su igrači i jednog i drugog tima priželjkivali nerešen rezultat i nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ulaze u rizičnije napade.
U domaćem timu Atletiko Madrida Diego Simeone je u prvu postavu uveo novu dvojicu igrača sa ovih prostora.
Slovenački golnam Jan Oblak nije imao mnogo posla tokom cele utakmice, kao ni crnogorski reprezentativac Stefan Savić koji je odigrao ceo meč za svoj tim.
Posle podele bodova Viljareal je zadržao vodeću poziciju na tabeli a Atletiko Madrid je na desetom mestu.
La Liga utakmice 5. kola:
subota:
Valjadolid - Eibar 1:2 (1:1)
Atletiko Madrid - Viljareal 0:0 (0:0)
Elče - Ueska 0:0 (0:0)
Real Sosijedad - Hetafe 3:0 (1:0)
Valensija - Betis 0:2 (0:1)
Nedelja:
Asasuna - Selta Vigo
Alaves - Atletiko Bilbao
Levante - Real Madrid
Kadiz - Granada
Barselona - Sevilja
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.