Relov klinac od 700 miliona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Relov klinac od 700 miliona! (foto)

Uprava "kraljevskog" kluba naporno radi na zadržavanju najvažnijih igrača.

Ovog leta Real je doveo dva pojačanja, iz Betisa je stigao talentovani Dani Sebaljos, dok je iz madridskog Atletiko doveden Teo Ernandez.

Nekoliko mladih igrača je prekomandovano u prvi tim po povratku sa pozajmica, a klub su napustili Alvaro Morata (Čelsi), Danilo (Mančester Siti), Pepe (Bešiktaš), Fabio Koentrao (Sporting), Hames Rodrigez (Bajern), Dijego Ljorente (Real Sosijedad), kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i mladi Burhi (Alaves).

Nakon što je prelazni rok zatvoren, Real se bacio na produžavanje ugovora sa svojim igračima, a do sada su parafe na nove saradnje stavili Isko, Marselo, Varan, Dani Karvahal i Karim Benzema, kao i trener Zinedin Zidan.

Sada je njihovim koracima pošao i najtalentovaniji igrač sveta, prema francuskom listu "L'Ekip", Marko Asensio.

Asensio je eksplodirao minule sezone u dresu Reala, ove je postigao nekoliko sjajnih golova, bio je enigma i za odbranu Barselone u Superkupu Španije.

Nema sumnje da je pred njim blistava budućnost, a svoju vernost Realu produžio je do 2023. godine.

Zainteresovane strane će Asensija od Reala ubuduće moći da otkupe za tričavih 700 miliona evra, kolika je njegova nova otpusna klauzula.

✍️ #Asensio2023

¡Mañana, a las 14h00, acto de renovación de @marcoasensio10 con el #RealMadrid! https://t.co/r7E9LVjGqN

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 28. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real kupio igrača da naudi Barsi, sad je jasno zbog čega ne igra!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2017, 18:57

Mladi vezista poseduje ogroman potencijal, ali bi odluka da se priključi Realu mogla značajno da uspori njegov razvoj...Real Madrid ovog leta nije mnogo kupovao, doveli su svega dva nova igrača, u pitanju su Teo Ernandez (Atletiko Madrid) i Dani Sebaljos (Real Betis)...Obojica su jako mladi fudbaleri,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.