Rekorder: Barton dobio sedam žutih kartona - u nizu!

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekorder: Barton dobio sedam žutih kartona - u nizu!

Prgavi fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton (32) ušao je u istoriju Premijer lige kao prvi igrač koji je dobio žuti karton na sedam uzastopnih utakmica!

Prethodni rekorderi bili su Kieran Klark iz Aston Vile i Čeik Tiote iz Njujaksla sa šest javnih opomena zaredom. Barton je "požuteo" u meču sa Sanderlendom u kojoj je njegov tim zabeležio vrlo važnu pobedu i isplivao iz "opasne zone".

Da ne bude zabune, u Engleskoj važe drugačija pravila suspenzije fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nego u ostalim ligama, pa je moguće da igrač nastavi da igra iako akumulira veći broj kartona.

Barton je odmah posle pobede "natrljao" so na ranu navijačima Sanderlenda rečima kojima je aludirao na veliki trijumf njegovog bivšeg kluba Njukasla protiv najvećeg rivala 2010. godine rezultatom 5:1.

-  Uvek je lep osećaj kada se pobedi. Pogotovo 5under1and... - napisao je Barton.

(Foto: Beta/AP/Scott Heppel)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.