Rekord, spektakl i pobeda Gerera VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 09:37

Rekord, spektakl i pobeda Gerera VIDEO

Vladimir Gerero Junior pobednik je "Houm ran derbija" na ovogodišnjem MLB Ol staru.

Sijetl je 2023. godine domaćin Ol stara i na stadionu Marinersa smo videli nekoliko impozantnih poduhvata, a pobednik je bio Vladimir Gerero.

On je imao samo osam godina kada je njegov otac 2007. godine bio pobednik ovog takmičenja.

Vladimir Gerero je u finalu imao 25 houm ranova, a njegov rival u borbi za titulu bio je Rendi Arozarena koji je ostvario 23 houm ranova u finalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seriji.

Spektakularno je bilo već od prve runde gde je Luis Robert "za dlaku" bio bolji od Edlija Rušmana, a rezultat je glasio 28:27 u njegovu korist.

Potom je Rendi Arozarena sa 24 naspram 17 eliminisao Adolisa Garsiju i zakazao duel sa Robertom, koga je posle toga "razbio" sa 35:22 u houm ranovima i otišao na duel Vladu Gereru u finale, gde je bio i poražen.

Na drugoj strani smo videli ubedljivu prvu rundu i trijumf rezultatom 26:17 kojim je Gerero bio bolji od Mukija Betsa, a treba istaći da je u ovoj prvoj rundi i srušen rekord.

Hulio Rodriges, igrač upravo Sijetl Marinersa, imao je čak 41 houm ran! Ovo je najbolji rezultat svih vremena, a igrač Metsa Pit Alonso imao je 21 houm ran što je inače veoma dobro, ali sada bilo isuviše slabo...

Hulio Rodriges nije mogao da savlada Gerera i ode u finale, pošto je rođeni Kanađanin rezultatom 21:20 otišao u finale i tamo ostvario pobedu nad još jednim strašnim udaračem.

Imao je podršku i nekadašnjeg raning beka Sijetl Sihoksa Maršona Linča koji je bio tu da upriliči spektakl

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.