Rekao sam Medvedevu da mora da se promeni

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rekao sam Medvedevu da mora da se promeni"

Argentinac Dijego Švarcman i Rus Danil Medvedev imali su žestok verbalni okršaj tokom četvrtfinalnog duela dve reprezentacije na ATP kupu.

Medvedev je prednjačio, a osim što je prigovorio nešto Švarcmanu, kada mu je Argentinac odgovorio sa "sedi na klupu, blesane", Rus je imao sukob i sa sudijom Mohamedom Lajanijem.

Tada je dva puta reketom udario u sudijsku stolicu, zbog čega mu je oduzet poen.

Švarcmana su kasnijne pitali šta je rekao Medvedevu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mreži po samom završetku prvog seta.

"Rekao sam Medvedevu na mreži da je sjajan igrač, ali da kao osoba mora mnogo da se promeni. Iskazuje nepoštovanje na terenu i čini stvari koje meni nikada ne bi pale na pamet", rekao je Dijego.

Rusija je dobila meč sa Argentinom i u noći između petka i subote, od jedan čas posle ponoći igra u polufinalu sa Srbijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.