Rekao mi je: Ako igram 15 minuta, daću jedan – ako igraš pola sata, daćeš dva?

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 10:12

"Rekao mi je: 'Ako igram 15 minuta, daću jedan' – ako igraš pola sata, daćeš dva?"

Drugi debi Luke Jovića za Ajntraht iz Frankfurta je prošao sjajno.

Srpski napadač je meč protiv Šalkea u Bundesligi počeo sa klupe, da bi u igru ušao u 62. minutu pri rezultatu 1:1.

Njemu je tih pola sata bilo dovoljno da postigne dva pogotka. Istu "količinu" golova koju je postigao za Real Madrid tokom godinu i po dana.

Ljudi iz njegovog okruženja tvrde da je Jovič pre meča najavio ovakav povratak.

"Pre meča sam pitao Luku koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će golova postići. Rekao mi je: Ako igram 15 minuta, daću jedan. Onda sam mu ja rekao: Ako igraš pola sata to znači da ćeš postići dva. I to je stvarno uradio! Daću mu nešto kao nagradu", rekao je Đibril Sou.

Pohvale za srpskog napadača imao je i trener Adi Hiter.

"Znali smo da na klupi imamo još jednog napadača koji može da postigne golove. Luki je bilo izuzetno važno da se vrati gde mu je najbolje i gdje se prijatno oseća. To ste mogli da vidite od prvog dana. Činjenica da je postigao dva prelepa gola govori o njegovoj klasi i to se ne može uvek objasniti. Filip je podstakao pogotke, veliki su prijatelji. Drago mi je što je baš on pripremio dva gola", rekao je Hiter.

Pročitajte još:

* Jović se vratio sa dva gola za 20 minuta!

* Sevnuo volej – prelep gol Luke Jovića na debiju za Ajntraht!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.