Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 22:06

Rejnijer i Dortmund - gde je pošlo naopako?

I pad cene od čak 40%

Real Madrid ga je kupio u januaru prošle godine kao jednog od najvećih dragulja brazilskog fudbala. U skladu s potencijalom ga je i platio - 30.000.000 evra. Međutim samo godinu dana kasnije taj dragulj izgubio je na vrednosti za čak 40 odsto.

I nije samo do korona-krize. Čak se može reći da je finansijska kriza imala manji uticaj. Mnogo veći problem je što momak ne igra.

Brazilski vezista Rejnijer otišao iz Madrida u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potrazi za minutima. Došao je u Dortmund. Izgledalo je kao pravi izbor. Ko to boilje brusi dijamante od Milionera? Kad ono... Za šest meseci koliko je u Borusiji Rejnijer je upisao tek 156 minuta na devet utakmice. Nijedan start. Ni kod Lusijana Favra prethodnih meseci, ni kod Edina Terzića. U 2021. tek 20 minuta na terenu. Sve u poslednjem porazu od Frajburga. Saberi-oduzmi više nego slabo. I više nego jasno - problem je izgleda u igraču.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Činjenica da ne igra koliko se očekivalo naterala je Real da razmotri povlačenje Rejnijera sa pozajmice tokom prošlog meseca i slanje u neki drugi, manji klub. Međutim predstavnici mladog Brazilca i on sam odbacili su takvu mogućnost. Navodno, on je ubeđen da će se izboriti za bolji status do kraja sezone.

Rejnijerova cena trenutno iznosi samo 18.000.000 evra.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.