Rej Parlour: Evo zašto Arsenal neće osvojiti titulu

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rej Parlour: "Evo zašto Arsenal neće osvojiti titulu"

Još uvek nije ni polovina sezone, a Arsenal zaostaje za vodećim Čelsijem čak devet bodova. Pre samo nekoliko kola bili su i prvi na tabeli...

Arsenal nastavlja da posrće u Premijer ligi, posebno otkako se povredio Santi Kazorla.

Ekipa Arsena Vengera je u jednom trenutku bila i prva na tabeli Premijer lige, ali je u poslednjih nekoliko kola zaređala više neuspeha pa sada zaostaje za Čelsijem čak 9 bodova.

Nekadašnji fudbaler Arsenala koji je ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dubok trag u ovom klubu, Rej Parlour, rekao je da par igrača imaju problem sa samopouzdanjem.

"Ponekad pogledam par fudbalera i vidim da im fali samopouzdanja. Moraju da veruju da mogu da osvoje titulu. Da veruju u sopstvene mogućnosti. Imati pobednički mentalitet i nikada ne odsustati je odlika velikih ekipa. Moj tim je verovao u sebe i bio je neverovatan.

Čak i kada niste bolji od protivnika, morate da verujete da ste bolji od njega, to je jedini način da pobedite. Danas ćete često čuti igrače da kažu da su mogli bolje da odigraju, a to je najveća razlika između pobede i poraza
", rekao je Rej Parlour.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.