Reina: Ostajem u Liverpulu, ali...

Izvor: B92, 20.Jun.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reina: Ostajem u Liverpulu, ali...

Golman Liverpula Pepe Reina očekuje da će ostati na Enfild Roudu i naredne sezone, uprkos interesovanju Barselone.

Španac je ponikao u katalonskom klubu, koji traži zamenu za Viktora Valdesa, nakon što je on odbio da produži ugovor.

"Moja situacija je jasna, imam još tri godine ugovora sa Liverpulom, iako se u fudbalu nikad ne zna", ostao je nedorečen Reina.

On je iz Barselone otišao upravo zbog Valdesa, koji je dobio prednost 2002. godine.

Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam srećan i zadovoljan u Liverpulu, osećam da sam cenjen i poštovan. Logično, ukoliko postoji prilika da napredujem i odem u veći klub, to bi bila šansa… Mada, postoji tek nekoliko klubova koji su veći od Liverpula”, zaključio je Reina.

Čuvar mreže rođen kao Huan Manuel Reina Paes je u Engleskoj od 2005. godine, a pre toga je tri sezone stajao na golu Viljareala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Reina: Ostajem u Liverpulu, ali...

Izvor: B92, 20.Jun.2013

Golman Liverpula Pepe Reina očekuje da će ostati na Enfild Roudu i naredne sezone, uprkos interesovanju Barselone...Španac je ponikao u katalonskom klubu, koji traži zamenu za Viktora Valdesa, nakon što je on odbio da produži ugovor..."Moja situacija je jasna, imam još tri godine ugovora sa Liverpulom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.