Reina: Ne verujem da ću se vratiti u Liverpul, Minjole je budućnost kluba

Izvor: Blic, 28.Sep.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reina: Ne verujem da ću se vratiti u Liverpul, Minjole je budućnost kluba

Španski golman Pepe Reina, koji je ove sezone na pozajmici iz Liverpula u Napoliju, rekao je da nije realno očekivati njegov povratak na Enfild sledećeg leta.

"Ne verujem da će se to desiti, Liverpul trenutno ima odličnog mladog golmana Simona Minjolea, menadžer Brendon Rodžers mu veruje i videćemo šta donosi budućnost. U ovom trenutku ne žalim zbog toga, jer mi je veoma lepo u Napoliju, mada priznajem da nisam očekivao da ću braniti u Seriji A", rekao je Reina za engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medije.

On je karijeru počeo u Barseloni, a u Liverpul je došao 2005. godine iz Viljareala i za osam godina osvojio samo četiri trofeja - FA kup, Liga kup, Komjuniti šilds i Superkup Evrope.

Za selekciju Španije branio je na 29 utakmica i učestvovao je u osvajanju dve titule prvaka Evrope (2008, 2012) i titule prvaka sveta (2010).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reina: Ne verujem da ću se vratiti u Liverpul, Minjole je budućnost kluba

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2013

Španski golman Pepe Reina, koji je ove sezone na pozajmici iz Liverpula u Napoliju, rekao je da nije realno očekivati njegov povratak na Enfild sledećeg leta.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.