Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rehagel i dalje božanstvo medju Grcima

Nemački trener Oto Rehagel, koji je letos neočekivano doveo Grčku do titule evropskog prvaka, rekao je da je zapanjen koliko Grka živi u svakom delu sveta i koliko je teško bilo šta platiti u društvu zahvalnih navijača.

"Morao sam u Nemačkoj da platim jedan taksi danas, ali je već drugi bio besplatan, pošto je vozač bio Grk. Bio je toliko uzbudjen da je zvao ženu sa mobilnog telefona", rekao je Rehagel, koji se trenutno nalazi u Frankfurtu, gde će se obaviti žreb za Kup >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konfederacija sledeće godine.

Rehagel je rekao da euforija u Grčkoj još nije splasnula, iako tim ima mnogo problema u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2006. godine.

"U Atini i dalje pijem besplatno kafu gde god da odem, a taksisti me obožavaju. Bilo je neverovatno posle osvajanja titule. Odjednom sam shvatio koliko Grka živi širom sveta. Pozdravljali su nas u Australiji, Americi i Južnoj Americi. Svuda. Bilo je neverovatno", rekao je Rehagel.

Upitan da li je moguće da ponovo radi kao trener u svojoj rodnoj zemlji, Rehagel je rekao: "Ništa nije nemoguće".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.