Regragi: Zadržavamo borbeni duh za meč protiv Kanade

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 00:59

Regragi: Zadržavamo borbeni duh za meč protiv Kanade

Maroko je na Mundijalu u Kataru napravio iznenađenje pobedom nad Belgijom od 2:0.

Selektor Maroka Valid Regragi izjavio je posle pobede protiv Belgije u drugom kolu Grupe F na Svetskom prvenstvu, da tim treba da zadrži borbeni duh za naredni meč protiv Kanade.

"Još ništa nismo osvojili. Naravno da želim da se radujem ovoj pobedi, ali moramo da se oporavimo. Kanada je veoma dobar tim i da bismo ih pobedili moraćemo da zadržimo ovaj borbeni duh", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Regragi i dodao da se Maroko još nije kvalifikovao za osminu finala Mundija.

Regragi je rekao da je meč protiv Belgije bio taktički na veoma visokom nivou, ali je dodao da na početku utakmice bila dominacija Belgije.

"Branili smo se kao veliki tim", rekao je selektor.

Maroko je za sada vodeći u grupi sa četiri boda, Belgija je druga sa tri boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.