Luka Dončić da se pogleda u ogledalo

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 10:45

"Luka Dončić da se pogleda u ogledalo"

Živa legenda Indijana Pejsersa Redži Miler prokomentarisao je situaciju u Dalasu i Luku Dončića.

Dalas Maveriksi su po prvi put od 2019. godine ostali bez plej-ofa, a čak nisu ni uhvatili plej-in pošto su pojurili Top 10 pik na draftu ove godine.

Oni su igrali u trećem najsporijem tempu ove sezone sa "samo" 97,2 poseda po utakmici i imali su drugi najmanji broj poena iz kontra napada.

Redži Miler je prokomentarisao sezonu Dalasa i njihovog lidera Luke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dončića.



"Luka Dončić mora da bude u boljoj formi, da više trči i da pokrene ceo tim i mislim da su upravo na taj način igrali kada Luka nije bio na terenu, a Kajri Irving jeste jer sa njim se igra dosta brže. Džejson Kid to i želi, voli da ekipa igra brže, ali kada je Luka tu jednostavno ne mogu. Moje mišljenje je da mora da bude u boljoj formi, da budu brži i stave više pritiska na protivničke timove. Luka mora da se pogleda u ogledalo. Ne volim što se sve prebacuje Kajriju, jer mislim da on mora da se zapita šta je mogao bolje da uradi",
rekao je Miler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Redži Miler: Luka Dončić da se pogleda u ogledalo

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2023

Živa legenda Indijana Pejsersa Redži Miler prokomentarisao je situaciju u Dalasu i Luku Dončića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.