Redsi napadaju titulu, stiže ogromno pojačanje iz Italije!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" napadaju titulu, stiže ogromno pojačanje iz Italije!

Engleski mediji prenose da je Liverpul spreman da krene po veliko pojačanje u januaru.

Fudbaleri Liverpula su nakon 17 odigranih kola u Premijer ligi neporaženi i nalaze se na prvom mestu na tabeli, sa bodom više od Mančester sitija i šest od trećeplasiranog Totenhema.

Deluje da su "Redsi" konačno spremni za osvajanje trofeja, ali su rešeni da ništa ne prepuste slučaju, pa su spremni da u januaru dovedu jedno veliko pojačanje, sa kojim će poboljšati svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse za osvajanje titule.

Pisali smo da bi put "Enfilda" mogao da krene Marko Asensio, koji ne uživa poverenje novog trenera Reala Santijaga Solarija, više OVDE.

Sada su se u engleskim medijima pojavile i informacije da će "Redsi" u januaru pokušati da dovedu ponajboljeg igrača Napolija Lorenca Insinjea.

Italijanski reprezentativac igra fantastično ove sezone, na 15 nastupa u Seriji A postigao je sedam golova i upisao pet asistencija.

Klop ga odavno ceni i već je jednom pokušao da ga dovede, ali neuspešno, pa se Nemac nada da bi to moglo da se promeni već u januaru.

Insinje ima ugovor sa ekipom iz Napulja do 2022. godine, miljenik je navijača kluba sa "San Paola" i zarađuje 4,5 miliona evra godišnje, a predsednik kluba Aurelio De Laurentis nikada nije otkrio njegovu cenu.

Svesni da ga neće tek tako dobiti, "Redsi" su navodno spremni da pošalju veliku ponudu za njegove usluge, nadaju se da će uspeti da ubede prvog čoveka Napolija da posluje sa njima.

Insinje bi bio ogromno pojačanje i nema sumnje da bi sa njim "Redsi" automatski postali prvi kandidat za titulu u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul kvari posao Barseloni?

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 15:36

"Redsi" bi mogli da dobiju veliko pojačanje već u januaru...Pisali smo da je Liverpul zainteresovan za Marka Asensija iz Real Madrida i Lorenca Insinjea iz Napolija, kao i da bi jedan od njih dvojice u velikom transferu mogao da stigne na "Enfild" već u januaru...Navodno su "Redsi" spremni da se otvore...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.