Rednap: Tviter? Šta je to?

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap: Tviter? Šta je to?

Rio Ferdinand, fudbaler Kvins Park Rendžersa suspendovan je zbog tvita koji je postavio na svoj profil. Hari Rednap, menadžer engleskog tima, rekao je da nije razgovarao sa Ferdinandom jer ne razume na koji način funkcioniše društvena mreža Tviter.

- Ne čitam Tviter i ne znam šta je to. Ne bih ni znao kako da pročitam nešto. Uopšte me i ne interesuje. Da sam u poziciji da razumem o čemu se radi mogao bi da mu pomognem – rekao je Rednap, a prenosi Bi-Bi-Si.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
Da podsetimo, Ferdinand je suspendovan na tri utakmice zbog tvita u kojem je upotrebio reč „sket“, koja se odnosi na promiskuitetnu ženu. Tvit sa početka septembra, bio je odgovor navijaču koji je napisao da je ekipi potreban novi štoper. Pored suspenzije, Ferdinand će morati da plati i 25.000 funti.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/APSang Tan)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ser Hari Rednap: "Šta vam je to tviter?"

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2014, 17:38

Menadžer Kvins Park Rendžersa zapalio ostrvo svojim odgovorom na pitanje novinara da protumači kaznu koju je FA izrekao Riju Ferdinandu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.