Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 14:19

Reding u seriji, Boro stiže u plej-of zonu

Dva meča danas u sklopu Čempionšipa

Norič je poveo kolo, ostali ne uspevaju da prate. Najbliži Kanarincima su Svonsi i Votford sa sedam bodova manje, ali se spisak kandidata za mesta koja garantuju promociju tu ne završava. Ima ih na pretek. Međutim, rano je za donošenje zaključaka, jer neko je dodao gas, a neko upao u apatiju. Situacija se promeni u kratkom roku. Primera radi, Bornmut i Stouk posustaju, a Reding i Brentford "prave najlepše tonove"...

Kad smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kod čete Veljka Paunovića, ona će nastojati da zabeleži treću uzastopnu pobedu u ligi, kada danas za vreme ručka stigne u goste Prestonu. Rojalsi su petoplasirani sa 43 boda, odnosno osam koraka udaljeni od desetoplasiranog Prestona, koji je i sam bio u dobroj formi tokom proteklih mesec dana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle razočaravajućeg početka decembra u kojem je Reding izgubio tri utakmice u razmaku od četiri meča, Paunovićevi momci su u međuvremenu uzeli 10 od 12 dostupnih bodova. Ta serija uključuje pobede nad Lutonom, Hadersfildom i, nedavno, domaći trijumf protiv Koventrija u utorak sa 3:0. Pobeda je samo ojačala Redingove promotivne nade. Uzimajući u obzir poslednjih šest utakmica, samo pet timova je skupilo više bodova od Rojalsa - jedan od tih timova je sledeći protivnik Preston.

Lilivajtsi su pretrpeli poraze protiv Notingema i Bristol Sitija, ali četiri pobede na šest minulih susreta, svaka bez primljenog gola, stavlja ih u respektabilnu poziciju. Dovoljno da snevaju mesto u plej-of zoni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U drugom meču današnjeg programa Midlzbro ima priliku da ojača svoje izglede za promociju pošto dočekuje Blekburn. Ekipa Nila Vornoka je u dobroj formi i zaostaje samo tri boda za šestoplasiranim Bornmutom, koji ovog vikenda nije u akciji zbog obaveza FA kupa.

Blekburn za Boroom zaostaje šest bodova posle učinka od jedne pobede u pet mečeva. Forma domaćina je drugačija, jer je tim sa Riversajda slavio na pet od poslednjih sedam ligaških utakmica od sredine decembra, što ga je zadržalo na dodirnoj razdaljini od prvih šest.

ČEMPIONŠIP - 26. KOLO

Petak

Stouk - Votford 1:2 (0:0)

/Flečer 83 - Dini 64pen, Sar 68/

Subota

KPR - Derbi 0:1 (0:0)

/Kazim Ričards 56/

Nedelja

13.30: (2,90) Preston (2,90) Reding (2,75)

16.00: (2,50) Midlzbro (3,10) Blekburn (3,00)

Utorak

20.00: (2,35) Bristol Siti (3,10) Hadersfild (3,25)

Sreda

20.00: (2,50) Barnsli (3,10) Kardif (3,00)

Utorak 02.02.

20.00: Bornmut - Šefild Venzdej

20.00: Koventri - Notingem

20.00: Milvol - Norič

20.00: Vikomb - Birmingem

Utorak 09.3.

20.00: Luton - Roteram

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.